محققان اسپانیایی توصیه می كنند؛ رژیم غذایی مدیترانه ای کم کالری به کاهش چربی شکمی کمک می کند

به گزارش آنی غذا، تحقیقات جدید نشان داده است که پیروی از یک نسخه کم کالری از رژیم غذایی مدیترانه ای می تواند به کاهش چربی بدن و کاهش خطر مبتلا شدن به بیماری های قلبی عروقی کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، با افزایش سن، بیشتر مستعد داشتن چربی شکمی، که بعنوان «چربی احشایی» هم شناخته می شود، در عمق شکم می شویم.
همچنین مشخص است که با افزایش سن کاهش توده عضلانی اتفاق می افتد.
به گفته محققان، این تغییرات در ترکیب بدن با طیف وسیعی از مشکلات سلامتی، همچون بیماری های قلبی عروقی و دیابت نوع ۲ مرتبط می باشد.
با این حال، آنها گزارش می دهند که تلفیقی از رژیم غذایی مدیترانه ای با کاهش کالری و فعالیت بدنی به نظر می آید این اثرات را کم کند.
این مطالعه اسپانیایی شامل زنان و مردان میانسال و مسن تر گرفتار اضافه وزن یا چاقی بود که همینطور دارای سندرم متابولیک، مجموعه ای از علایم شامل چاقی، فشار خون بالا، تری گلیسیرید خون بالا، کلسترول HDL پایین (“خوب”) و مقاومت به انسولین بود.
گزارش حاضر به زیرگروهی از شرکت کنندگان در مطالعه شامل ۱۵۲۱ نفر می پردازد که ترکیب بدن آنها از راه جذب سنجی اشعه ایکس با انرژی دوگانه (اسکن DXA) در سه نقطه زمانی در طول مطالعه تعیین شد.
این افراد به صورت تصادفی در یکی از دو گروه قرار گرفتند.
گروه مداخله از رژیم مدیترانه ای کم کالری پیروی کردند که دریافت کالری آنها را تا ۳۰ درصد محدود کرد. آنها همینطور فعالیت بدنی شان را بالا بردند.
گروه کنترل هم رژیم غذایی مدیترانه ای مصرف کردند، اما هیچ محدودیتی در مقدار آن وجود نداشت. سطح فعالیت شان هم را افزایش نیافت.
پس از تحلیل و بررسی داده ها، محققان تغییرات بالینی مفهوم داری در ترکیب بدن افرادی که کالری کمتری خوردند و فعال تر بودند، یافتند.
آنها شاهد بهبود ۵% یا بیشتر در توده چربی کل، توده بدون چربی کل و توده چربی احشایی در پیگیری، بخصوص در مدت یک ساله بودند.
تیم دانشمندان به این نتیجه رسیدند که یک رژیم غذایی مدیترانه ای کم کالری در ترکیب با افزایش فعالیت بدنی به نظر می آید بعضی از تغییرات در ترکیب بدن که با افزایش سن مشاهده می شود را خنثی کند.

منبع: