متخصصان توصیه می كنند؛ مواد خوراكی كاهش دهنده خستگی و افزایش انرژی را بشناسیم

به گزارش آنی غذا محققان سفارش می كنند انجام برخی تغییرات در رژیم غذایی می تواند به مقابله با خستگی مداوم كمك نماید.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، متخصصان برای مقابله با خستگی مداوم مصرف برخی مواد خوراكی را سفارش می كنند.لیموترشمصرف یك لیوان آب همراه با آبلیمو می تواند به اندازه یك فنجان قهوه در بامداد انرژی بخش باشد. مصرف آب یك لیموترش می تواند ۴۰ درصد نیاز روزانه ویتامین C بدن را تأمین كند. افزودن لیموترش به رژیم غذایی باعث تقویت متابولیسم بدن شده، از افزایش انسولین پیشگیری می كند، و پتاسیم موردنیاز برای كمك به بهبود عملكرد مغز و اعصاب را تأمین می كند.لوبیالوبیا بهترین منبع غذایی حاوی فیبر است و انرژی بلندمدتی را برای بدن تأمین می كند. این ماده غذایی بویژه برای افراد گیاهخوار می تواند منبع جایگزین پروتئین گوشت قرمز باشد.اسفناجآهن به سلول های قرمز خون در انتقال اكسیژن به نقاط مختلف بدن كمك می نماید. از اینرو كمبود آهن با خستگی همراه می باشد. سبزیجات پربرگ یكی از مواد خوراكی جذب سریع آهن تلقی می شوند. اسفناج هم حاوی منیزیم، ماده معدنی مهم فرآوری انرژی بدن است.تخم مرغتخم مرغ یك ماده غذایی پرارزش برای افرادی است كه ورزش های استقامتی انجام می دهند و نیاز به دریافت انرژی زیادی دارند. تخم مرغ دارای اسیدآمینه ضروری می باشد كه می تواند نحوه استفاده گلوكز توسط ماهیچه ها را بهبود بخشد. تخم مرغ همینطور منبع خوب آهن، پروتئین، آنتی اكسیدان، و ویتامین های متعددی است.جو دوسرصبحانه حاوی مقادیر مناسب پروتئین و كربوهیدرات می تواند به حفظ انرژی در طول روز كمك نماید. جو دوسر یكی از مواد خوراكی همراه با بالاترین میزان فیبر محلول است. فیبر محلول برای ساعت ها در معده می ماند و در نتیجه احساس سیری برای مدت طولانی ادامه می یابد.شكلاتمطالعات نشان داده است كه شكلات تلخ منبع خوب آنتی اكسیدان ها بوده و باعث بهبود خلق و خو و همینطور سطح هوشیاری می شود. مصرف یك چهارم شكلات تلخ می تواند یك دسر پرانرژی باشد. به قول محققان هر چقدر درصد میزان كاكائو بیشتر باشد (حداقل ۷۰ درصد) فواید آن بیشتر خواهد بود.