نتایج یك مطالعه جدید نشان می دهد؛ كاهش حملات صرع با رژیم غذایی كتوژنیك

آنی غذا: مطالعه اخیر نشان داده است افزایش كتون های خون می تواند بدون محدودیت در رژیم غذایی و با استفاده از مكمل كتوژنیك به كاهش حملات صرع كمك نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه ساوت فلوریدا آمریكا با مطالعه بر روی موش ها دریافتند رژیم غذایی كتوژنیك علاوه بر كمك به كاهش وزن و بهبود سلامت عمومی بدن، می تواند به كاهش حملات صرع باز كمك كند؛ رژیم غذایی كتوژنیك حاوی میزان بالا چربی و میزان كم پروتئین و كربوهیدرات هاست.
یك رژیم غذایی كم كربوهیدرات سبب میگردد بدن برای تامین انرژی، به جای سوزاندن قند، از چربی و كتون ها استفاده نماید.
به گفته محققان تركیب كردن بعضی از فاكتورهای رژیم غذایی كتوژنیك با رژیم های غذایی سرشار از كربوهیدرات می تواند به صورت چشمگیری حملات ناشی از قرار گرفتن در معرض سطح بالایی از اكسیژن را به تاخیر اندازد.
تیم تحقیق در این مطالعه موش های را كه با یك رژیم غذایی استاندارد حاوی ۷۰ درصد كربوهیدرات تغذیه كرده بودند بررسی كردند. همچنین، موش ها یك ساعت پیش از قرار گرفتن در معرض اكسیژن خالص مكمل های مختلف كتوژنیك را دریافت نمودند. این شرایط تا زمانیكه علائم جسمی تشنج ظاهر شد، ادامه پیدا كرد.
یافته ها نشان داد حملات صرع تا ۲۱۹ درصد به تاخیر افتادند و شدت تشنج ها به شكل قابل توجهی كم شد.