یافته جدید محققان ایتالیایی؛ اسپیرولینا به كاهش فشارخون كمك می نماید

به گزارش آنی غذا محققان دریافتند یك مولكول موجود در اسپیرولینا موسوم به SP6 باعث كاهش فشارخون می گردد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان موسسه نورولوژیكی مدیترانه در پازیلی ایتالیا در تحقیقی جدید دریافتند جلبك اسپیرولینا می تواند به كاهش فشارخون كمك نماید.
طبق این گزارش، اسپیرولینا كامل ترین منبع خوراكی جهان است. این گیاه حاوی یك پروتئین خاص است كه باعث آرام شدن عروق خونی در لابراتوار و در حیوانات شد. محققان در این مطالعه، برخی مولكول های بدست آمده را به منظور آزمایش فواید آن برای سلامت بررسی كردند.
آنها مشاهده نمودند اسپیرولینا باعث آرامش عروق خونی شده كه می تواند با افزایش میزان خون پمپاژشده در یك حركت، باعث كاهش فشارخون شود. این تاثیر ناشی از اكسید نیتریك، ماده شیمیایی ای كه باعث حفظ فشارخون سالم بدن می شود، است.
به گفته محققان، اسپیرولینا علاوه بر كاهش فشارخون، در درمان مشكلاتی نظیر كاهش وزن، تب یونجه و دیابت هم مفید می باشد. اسپیرولینا حاوی پروتئین، آهن، پتاسیم، منیزیم، و سایر مواد شیمیایی دیگر است.