مطالعات نشان می دهد؛ رژیم غذایی گیاهی و افزایش نرخ بقاء مبتلایان به سرطان پروستات

آنی غذا: نتایج یک پژوهش جدید نشان میدهد که پیروی از یک رژیم غذایی گیاهی سالم بعد از تشخیص سرطان پروستات ممکنست به جلوگیری از پیشرفت یا عود بیماری کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، پژوهشگران دریافتند مردانی که رژیم غذایی غنی از میوه، سبزیجات و غلات کامل مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که پایین ترین میزان گیاه را در رژیم غذایی خود داشتند، ۵۲ درصد کمتر در معرض خطر پیشرفت سرطان و ۵۳ درصد کمتر با خطر عود بیماری روبرو بودند.
«ویویان لیو»، محقق ارشد از دانشگاه کالیفرنیا، می گوید: «پیشرفت بیماری یکی از نگرانی های اساسی در بین بیماران مبتلا به سرطان پروستات، خانواده، مراقبان و پزشکان آنها است.»
لیو اظهار داشت: «این یافته ها ممکنست مستقیماً با ارائه سفارش های رژیم غذایی به عنوان راهنمایی برای مدیریت سلامت و کاهش عوارض شایع ترین سرطانی که مردان با آن مواجهند، علاوه بر داشتن سایر مزایای سلامتی مثبت برای پیش گیری از سایر بیماریهای مزمن، به مراقبت های بالینی کمک نماید.»
وی توضیح داد: «یک رژیم غذایی گیاهی ممکنست این فواید را داشته باشد برای اینکه میوه ها و سبزیجات حاوی آنتی اکسیدان ها و اجزای ضد التهابی و همین طور فیبر رژیمی هستند که کنترل گلوکز را بهبود می بخشد و التهاب را می کاهد.»
لیو اظهار داشت: «همچنین، این نوع رژیم غذایی، قرار گرفتن در معرض مواد غذایی حیوانی، مانند هورمون ها و آمین های هتروسیکلیک به وجود آمده در پخت و پز در دمای بالا را می کاهد، که خصوصاً با سرطان پروستات مرتبط می باشد.»
رژیم های غذایی سرشار از پروتئین حیوانی ممکنست مقاومت به انسولین را بالا برند، در صورتیکه شیر و لبنیات ممکنست سطح فاکتور رشد IGF۱ را که با خطر سرطان پروستات مرتبط می باشد، بالا برند.
برای این مطالعه، پژوهشگران داده های بیش از ۲۰۰۰ مرد مبتلا به سرطان پروستات را بررسی کردند.
در طی میانگین هفت سال، پژوهشگران دریافتند مردانی که رژیم های غذایی حاوی بالاترین مقادیر گیاهان را مصرف می کردند، در مقایسه با مردانی که کمترین مقدار گیاه را مصرف می کردند، با خطر کمتر پیشرفت و عود بیماری مواجه بودند.

منبع: