دبیر علمی همایش مكمل های غذایی و رژیمی مطرح كرد؛ بررسی باورهای نادرست مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی

به گزارش آنی غذا دبیر علمی نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز، به تشریح پنل های این همایش با رویکرد کووید ۱۹ پرداخت.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، امیرحسین جمشیدی، بامداد چهارشنبه اول دیماه ۱۴۰۰ در نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز در مرکز همایش های بین المللی هتل المپیک تهران، اظهار داشت: برنامه سال جاری همایش برای ۱۲۵۰ نفر امتیاز بازآموزی دارد که ۴ دوره سه ساعته خواهد بود. وی به مبحث کووید ۱۹ و فرآورده های طبیعی و سنتی بعنوان یکی از پنل های همایش سال جاری اشاره نمود و اضافه کرد: در این پنل، پیرامون باورهای نادرست مصرف فرآورده های طبیعی و سنتی بخصوص در دوران کرونا، بحث و گفتگو خواهد شد. جمشیدی افزود: نخستین پنل ما در ارتباط با مصرف منطقی مکمل ها و بازار جهانی این فرآورده ها خواهد بود. وی ادامه داد: تغذیه بر اساس مکمل ها در بیماری کرونا، یکی دیگر از پنل های همایش سال جاری خواهد بود. جمشیدی به برنامه های روز دوم همایش اشاره نمود و اظهار داشت: روز پنج شنبه به فرآورده هایی که از سازمان غذا و دارو مجوز گرفته اند، اختصاص دارد و پیرامون باورهای نادرست از طب سنتی، بحث خواهد شد. دبیر علمی نهمین همایش مکمل های غذایی و رژیمی و دهمین همایش طلای سبز، تصریح کرد: بحث پیرامون مکمل های ورزشی و تاثیر آنها، یکی دیگر از موضوع های مورد بحث در همایش سال جاری است.