مطالعات نشان می دهد؛ آب پرتقال به مقابله با التهاب کمک می نماید

آنی غذا: نتایج یک پژوهش جدید نشان داده است که آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی، می تواند به مبارزه با التهاب و فشار اکسایشی در بزرگسالان کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از زی نیوز، پژوهشگران می گویند نوشیدن آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی بطور قابل توجهی موجب کاهش اینترلوکین ۶، نشانگر اصلی التهاب، هم در بزرگسالان سالم و هم در افراد پرریسک می شود. همین طور دو نشانگر اصلی التهابی و فشار اکسایشی نیز کاهش پیدا می کند.
یافته های این مطالعه، اثرات مفید هسپریدین، ترکیب بیواکتیو اولیه موجود در پرتقال و آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی را بر کاهش تعدادی از نشانگرهای التهاب و فشار اکسایشی نشان میدهد.
التهاب مزمن ممکنست نقش کلیدی در ایجاد یا پیشرفت برخی بیماریهای مزمن همچون بیماریهای قلبی و دیابت داشته باشد.
«گیل رامپرسود»، متخصص تغذیه در مرکز فلوریدا، می گوید: «ما می دانیم که آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی حاوی تعدادی مواد مغذی مانند ویتامین C و ترکیبات بیواکتیو مفیدست که می توانند التهاب و فشار اکسایشی را کاهش دهند.»
این تحقیق، مطالعات انتشار یافته مربوط به مصرف آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی و نشانگرهای التهاب و فشار اکسایشی را مورد بررسی قرار داد.
تجزیه و تحلیل شامل سه بخش بود: یک بررسی کیفی از ۲۱ مطالعه با ۳۰۷ بزرگسال سالم و ۳۲۷ بزرگسال در معرض بیماری؛ بررسی سیستماتیک زیرمجموعه ای از ۱۶ مطالعه که شش نشانگر زیستی گزارش شده مربوط به التهاب و فشار اکسایشی در بدن را اندازه گیری کرده بود؛ و ۱۰ مطالعه که داده های کافی برای انجام فراتحلیل داشتند.
در مجموع بررسی ها نشان داد که آب پرتقال ۱۰۰ درصد طبیعی یا بر فشار اکسایشی و التهاب اثرات مفید دارد یا بدون عارضه است.

منبع: