مطالعات نشان می دهد؛ مصرف اسیدهای چرب گیاهی ریسک مرگ را می کاهد

تحقیق جدید به بررسی تاثیرات اسیدهای چرب گیاهی بر ریسک مرگ می پردازد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، بدن انسان به انواع مواد مغذی همچون مواد مغذی که از چربی تأمین می شود، نیاز دارد.
آلفا لینولنیک اسید (ALA) یک اسید چرب اُمگا ۳ است که بدن به آن نیاز دارد. بدن آنرا تولید نمی کند، ازاین رو افراد باید آنرا از راه رژیم غذایی دریافت نمایند که از منابع گیاهی بدست می آیند.
تحقیقات نشان داده است که رژیم غذایی حاوی میزان بالا ALA امکان دارد خطر مرگ و میر کلی را کم کند.
بدن از اسیدهای چرب اُمگا ۳ برای اهداف مختلفی همچون بعنوان منبع انرژی و حفظ ساختار سلول های خود استفاده می نماید.
به گفته انجمن قلب آمریکا، اسیدهای چرب امگا ۳ از منابع چربی های غیر اشباع، همچون روغن های گیاهی، آجیل و دانه ها به دست می آید. منابع چربی های اشباع نشده عبارتند از سویا، روغن کانولا، گردو و دانه کتان.
همه این منابع حاوی ALA هستند. انجمن قلب آمریکا سفارش می کند که مردم بیشتر چربی رژیم غذایی خویش را از منابع چربی غیراشباع دریافت نمایند که ALA را جز ضروری رژیم غذایی می کند.
محققان پی بردند مصرف زیاد ALA با خطر کمتر مرگ به هر علتی همراه بود. همینطور با کاهش خطر مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی عروقی و بیماری عروق کرونر همراه می باشد.
محققان به صورت خاص در یافته های خود خاطرنشان می کنند افزایش هر یک گرم مصرف ALA در روز با ۵ درصد خطر کمتر مرگ و میر ناشی از بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.

منبع: