مطالعات نشان می دهد؛ ارتباط مصرف غذاهای سرخ كرده با مرگ قلبی ناگهانی

به گزارش آنی غذا تحقیق جدید نشان داده است بین رژیم های مختلف غذایی و خطر مرگ قلبی ناگهانی ارتباط وجود دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، در مطالعه حاضر محققان دریافتند افرادی که از رژیم غذایی مدیترانه ای پیروی می کنند و بیماری عروق کرونر ندارند، با خطر مرگ ناگهانی قلبی روبرو هستند.
همچنین افرادی که از رژیم های شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی های شیرین پیروی می کردند بیشتر در معرض خطر مرگ ناگهانی قلب بودند.
در یک مطالعه جدید، محققان ارتباط مثبتی بین رژیم غذایی شامل غذاهای سرخ شده و نوشیدنی های شیرین، و مرگ ناگهانی قلب پیدا کردند.
به گفته محققان، فرد می تواند با تغییر رژیم غذایی، سلامت قلب خویش را بهبود بخشد. متخصصان پیشنهاد می کنند که مردم از انواع میوه ها و سبزیجات، لبنیات کم چربی، غلات کامل، انواع پروتئین ها و چربی های اشباع نشده استفاده کنند.
تحقیقات نشان داده رژیم غذایی مدیترانه ای که بر حبوبات، سبزیجات، میوه ها، ماهی و غلات متمرکز است، می تواند در مقابل بیماری های قلبی عروقی نقش محافظتی داشته باشد.
در مطالعه کنونی، رژیم غذایی ۳۰، ۲۳۹ فرد ۴۵ سال به بالا بین سالهای ۲۰۰۳ تا ۲۰۰۷ بررسی گردید.