مطالعات نشان می دهد؛ خوردن تخم مرغ در وعده صبحانه برای افراد دیابتی مفید می باشد

به گزارش آنی غذا طبق نتایج یك مطالعه جدید، افراد دیابتی باید در وعده صبحانه تخم مرغ بخورند تا میزان قندخون شان كاهش پیدا كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، طبق یافته های بدست آمده، صبحانه پرچرب و با میزان كربوهیدرات پایین می تواند به افراد مبتلا به دیابت نوع۲ در كنترل میزان قندخون شأن در طول روز كمك نماید.«جاناتان لیتل»، سرپرست تیم تحقق از مجله تغذیه بالینی آمریكا، در این باره می گوید: «افزایش زیاد قندخون پس از صبحانه ناشی از تلفیق مقاومت انسولین در بامداد در افراد مبتلا به دیابت است و همچنان به علت داشتن رژیم غذایی غربی در صبحانه كه مملو از كربوهیدرات هاست، هم می باشد.»همواره وعده صبحانه یك وعده غذایی پرچالش برای افراد مبتلا به دیابت است. حال یافته ها نشان داده است نخستین وعده غذایی كم كربوهیدرات و پرچرب در صبح، می تواند شیوه ساده ای برای جلوگیری از افزایش چشم گیر قندخون و بهبود كنترل گلوكز در طول روز باشد و احتمالاً می تواند به كاهش سایر عوارض دیابت هم كمك نماید.در این مطالعه شركت كنندگان مبتلا به دیابت طی دو روز از لحاظ رژیم غذایی تحت كنترل بودند. یك روز در وعده صبحانه املت خوردند و روز بعد جو دوسر و مقداری میوه مصرف كردند.وعده ناهار و شام در هر دو روز یكسان بود. با استفاده از كنترل كننده گلوكز كه به شكم وصل شده و میزان گلوكز را هر ۵ دقیقه یكبار اندازه گیری می كند، میزان افزایش قندخون شركت كنندگان در طول روز ارزیابی شد.لیتل در این باره می گوید: «یافته ها نشان داد صبحانه كم كربوهیدرات و پرچرب كاملاً از افزایش ناگهانی قندخون پس از صرف صبحانه پیشگیری می كند و همین مسئله می تواند برای بهبود ثبات میزان گلوكز در طول ۲۴ ساعت آینده كافی باشد.»محققان عنوان می كنند نوسانات ناگهانی قندخون به عروق خونی، چشم ها و كلیه ها صدمه می رساندلیتل اذعان می كند: «تغییر در رژیم غذایی می تواند گامی مهم در زمینه حفظ سلامت در همه، حتی افراد بدون دیابت، باشد.»