محققان استرالیایی هشدار می دهند؛ مضرات مصرف چیپس سیب زمینی در دوره حاملگی

آنی غذا: پژوهشگران آگهی می دهند مصرف بیش از اندازه چیپس سیب زمینی و روغن گیاهی در طول حاملگی منجر به افزایش خطر مشكلات حاملگی و رشد بد نوزادان می شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مواد خوراكی نظیر چیپس و روغن گیاهی حاوی چربی های اُمگا۶، بویژه اسید لینولئیك، هستند و مطالعات نشان می دهد مصرف بیش از اندازه این مواد غذایی می تواند منجر به بروز التهاب شده و با افزایش خطر بیماری قلبی مرتبط می باشد. «دین اسكلی»، استاد دانشگاه گریفیت استرالیا، در این زمینه می گوید: «برای زنان حامله توجه به تغذیه بسیار مهم می باشد و تحقیق ما نشان داده است مصرف بیش از اندازه یك نوع ماده غذایی خاص می تواند تاثیر منفی بر رشد نوزاد داشته باشد.» این مطالعه نشان داده است مصرف اسید لینولئیك سه برابر سفارش روزانه در طول حاملگی مضر است. پژوهشگران در این مطالعه بر روی موش ها متوجه شدند در موش های مادری كه رژیم غذایی شان مملو از اسید لینولئیك بود، سه تغییر روی داده بود: غلظت پروتئین های التهابی كبدشان تغییر كرده بود، غلظت پروتئین خون كه می تواند منجر به انقباض رحم در طول حاملگی شود افزایش یافته بود، و هورمون تنظیم كننده رشد كاهش یافته بود. پژوهشگران با توجه به این تاثیرات سفارش می كنند زنان در سن حاملگی باید مصرف میزان اسیدلینولئیك را در رژیم غذایی شان كاهش دهند. همین طور در این مطالعه مشخص شد موش های كه اسید لینولئیك رژیم غذایی شان بالا بود تعداد نوزادان نر متولدشده از آنها كمتر بود.

منبع: