مطالعات نشان می دهد؛ بلوبری در کاهش فشارخون و تقویت مغز موثر است

به گزارش آنی غذا، یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بلوبری مصرف می کنند امکان دارد بتوانند فشار خون خویش را کاهش دهند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، مطالعات دیگر همینطور نشان داده اند که خوردن بلوبری یا ترکیبات بلوبری معروف به آنتوسیانین ها، عملکرد عروق را بهبود می بخشد.
مطالعه جدید نشان داده است که یک فنجان بلوبری نه تنها یک میان وعده خوشمزه و کم کالری است، بلکه فشار خون را می کاهد، عملکرد رگ های خونی را بهبود می بخشد و سبب تقویت مغز می شود.
افرادی که به مدت ۱۲ هفته یک مرتبه در روز از نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری خشک شده استفاده کردند، در مقایسه با افرادی که نوشیدنی ساخته شده از پودر دارونما مصرف کردند، فشار خون سیستولیک شأن ۳.۵۹ میلی متر جیوه کاهش پیدا کرد.
مصرف کنندگان پودر بلوبری هم بهبودهایی را در عملکرد رگ های خونی خود مشاهده نمودند که با اتساع جریان شریان ها اندازه گیری شد.
مطالعه قبلی توسط همین محققان در کالج کینگز لندن در بریتانیا تغییرات مشابهی را در مردان سالم میانسال که نوشیدنی ساخته شده از پودر بلوبری مصرف می کردند، نشان داد.
این نوع تغییرات برای کل سیستم قلبی عروقی مفید می باشد.
در مطالعه جدید، محققان همینطور دریافتند افرادی که نوشیدنی تشکیل شده از پودر بلوبری مصرف می کنند، در دو تست عملکرد شناختی- یادآوری فوری کلمات و آزمایش تغییر انجام یک کار- بهبود یافته اند.
با این حال، برخلاف مطالعه قبلی استفاده از آب بلوبری، هیچ بهبودی در یادآوری تأخیری کلمات مشاهده نشد.
پلی فنول ها ترکیبات گیاهی طبیعی هستند که در میوه ها، سبزیجات، چای، شکلات و سایر غذاها یافت می شوند و با برخی از مزایای سلامتی مرتبط هستند.
نویسندگان مطالعه جدید اعتقاد دارند که مزایای عروقی و در رابطه با مغز بلوبری به علت وجود نوع خاصی از پلی فنول به نام آنتوسیانین است.
بلوبری منبع خوبی از فیبر محلول است که به کلسترول متصل می شود و آنرا از بدن دفع می کند و همینطور سرشار از آنتی اکسیدان است که می تواند التهاب را در بدن کم کند.