در همایش بین المللی پروبیوتیك و غذاهای فراسودمند مطرح شد؛ ماهی به عنوان یک غذای فراسودمند نقش مهمی در سلامت جامعه دارد

آنی غذا: رییس سازمان شیلات ایران، از ماهی به عنوان غذای فراسودمند نام برد که در سلامت جامعه نقش مهمی دارد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سیدحسین حسینی، در پنجمین همایش بین المللی پروبیوتیک و غذاهای فراسودمند، اظهار داشت: آبزیان به عنوان یک غذای فراسودمند طبیعی می تواند نقش آفرینی کند و یک نقطه عطفی باشد در دو محور این همایش یکی در زمینه دامپزشکی که بحث تولید است و یکی در زمینه پزشکی که به عنوان غذای سالم بسیار اهمیت دارد. وی ادامه داد: دنیا در زمینه آبزی پروری رشد بسیار شایان توجهی داشته است. ۲۱۴ میلیون تن تولید آبزیان و ۲۰۲۰ رکورد ۱۳۶ میلیون تنی آبزی پروری صورت گرفت و در زمینه خوراکی بیش از ۶۰۰ گونه ماهی پرورش داده می شود و در زمینه ماهی های زینتی بیش از ۲۷۰۰ گونه در دنیا پرورش داده می شود ولی در ایران حوزه خوراکی بیش از ۲۰ گونه و در زمینه ماهی های زینتی بیش از ۲۰۰ گونه پرورش داده می شود، پس فاصله بسیار زیادی با دنیا داریم. حسینی اظهار داشت: در زمینه آبزی مصرف متوسط سرانه دنیا حدوداً ۲۰.۷ کیلوگرم و در ایران حدود ۱۳.۸ کیلوگرم است. این هم به لحاظ نقش آفرینی غذای سالم در سفره مردم، نشان میدهد که باید یک کار جدی و ملی کرد. وی افزود: در بحث امنیت غذایی همانطور که می دانید توجه به تنش های آبی که در کل دنیا خصوصاً در کشور ما وجود دارد برای تولید یک کیلو گوشت گوساله ۱۵ هزار و ۵۰۰ لیتر آب را باید در نظر گرفت. برای تولید یک کیلو گوشت مرغ ۸۸۰۰ لیتر و برای آبزیان ۴۰۰ الی ۹۰۰ لیتر بر خلاف پیشوند آب در کنار آبزیان. رییس سازمان شیلات ایران اضافه کرد: اگر به لحاظ گازهای گلخانه ای بخواهیم نگاه نماییم، آن چیزی که مطرح است این است که ما باید به سمت حوزه تولید آبزیان برویم.

منبع: