دبیركل كانون انجمن های صنایع غذایی كشور عنوان كرد؛ توانایی ایران در صادرات غذای حلال

آنی غذا: دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی کشور، با اشاره به حرکت در راه خودکفایی محصولات غذایی، ابراز امیدواری کرد شاهد تعالی صنعت غذا در کشور باشیم.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، رشید عزیزپور، در همایش روز جهانی غذا، ضمن اشاره به سهم ۱۵ درصدی صنعت غذا از تولید ناخالص ملی، اظهار نمود: در سالهای اخیر توانستیم با تولید بیش از ۱۵۰ میلیون تن محصولات غذایی و کشاورزی از یک کشور مصرف کننده به سمت خودکفایی حرکت نماییم. وی بر اهمیت نسبت اشتغال به سهم سرانه تولید ناخالص ملی در بخش صنعت غذایی تاکید کرد و اظهار داشت: این نسبت در صنعت غذایی بسیار مطلوب و چشم گیر است. عزیزپور با اشاره به اینکه در سالهای گذشته در خیلی از محصولات مصرف کننده بودیم، اظهار داشت: خوشبختانه امروز توانسته ایم در صنایع غذایی و تبدیلی و کشاورزی به خودکفایی دست یابیم دبیرکل کانون انجمن های صنایع غذایی کشور خاطرنشان کرد: تحقق این مهم، سبب نقش آفرینی در عرصه صادرات نیز شده به صورتی که محصول ایرانی جایگاه بسیار خوبی از نظر کیفی پیدا کرده و الان ما یک ظرفیت بالقوه کاملاً آماده در صنایع تبدیلی داریم که می توانیم در بازارهای صادراتی استفاده نماییم. وی ضمن اشاره به این که ظرفیت تولید کارخانه های ما ۲ تا ۳ برابر نیاز داخلی را نیز می تواند تامین کند، اضافه کرد: در زمینه برند حلال، بازار مصرفی قابل قبولی در کشورهای اطراف داریم و در صورت ادامه پیشرفت در زمینه صنعت غذا، می توانیم بازارهای صادراتی را در اختیار گرفته و پتانسیل های کشورمان را به دنیا نشان دهیم. پس با عنایت به روند توسعه این صنعت در سالیان گذشته و توان تولید و ظرفیت و پتانسیل بیش از نیاز داخل در مجموعه های تولیدی از یک سو و تقاضا و نیاز منطقه از طرفی شرایط مطلوبی از نظر توسعه صادرات مهیا است. عزیزپور ابراز امیدواری کرد با هماهنگی بیشتر بین بخشی در زمینه دولتی و با اشتراک تجارب و مشاوره های مناسب و نیز استفاده مطلوب از تمام پتانسیل های موجود بخش خصوصی از طرف تصمیم گیران دولتی، شاهد تعالی صنعت غذا خواهیم بود.