مطالعات نشان می دهد؛ برنج سفید ریسک بیماری قلبی را زیاد می کند

به گزارش آنی غذا، بیماری عروق کرونر زمانی اتفاق می افتد که پلاک در رگ های خونی که خون را به قلب می رسانند، ایجاد می شود.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز، انتخاب های سبک زندگی مانند رژیم غذایی می تواند خطر ابتلاء به بیماری عروق کرونر را افزایش دهد.
قلب خون و مواد مغذی را در سرتاسر بدن پمپاژ می کند و سلامت قلب را برای سلامت کلی ضروری می باشد. بیماری عروق کرونر می تواند منجر به مشکلات شدید قلبی همچون حملات قلبی شود. محققان هنوز درحال بررسی عوامل خطر ابتلاء به بیماری عروق کرونر و این که چگونه افراد می توانند اقدامات لازم را برای پیشگیری از آن انجام دهند، هستند.
مطالعه اخیر نشان داد که رژیم های غذایی سرشار از غلات تصفیه شده، که شامل برنج سفید، آرد سفید و نان سفید می شود، با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط می باشد.
در مقابل، آنها دریافتند که رژیم غذایی سرشار از غلات کامل با کاهش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط می باشد.
محققان در این مطالعه مصرف غلات و خطر در رابطه با بیماری عروق کرونر زودرس را بررسی کردند. آنها به صورت خاص به بررسی این خطر در جمعیت ایران پرداختند.
این مطالعه شامل بیشتر از ۲۰۰۰ شرکت کننده، همچون ۱۳۶۹ شرکت کننده مبتلا به بیماری عروق کرونر زودرس بود. این افراد با یک گروه کنترل شامل ۱۱۶۸ شرکت کننده که بیماری عروق کرونر زودرس نداشتند، مقایسه شدند. محققان از پرسشنامه های مصرف غذا و ارزیابی رژیم غذایی جهت بررسی میزان مصرف غلات کامل و مصرف غلات تصفیه شده شرکت کنندگان استفاده کردند.
این مطالعه جالبی است که مصرف غلات تصفیه شده را در مقایسه با مصرف غلات کامل در بیمارانی که در معرض خطر بالای بیماری قلبی هستند مقایسه می کند.
نویسندگان مطالعه دریافتند که رژیم های غذایی با مصرف غلات تصفیه شده با افزایش ریسک ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر مرتبط می باشد. از سوی دیگر، رژیم های غذایی با مصرف غلات کامل با کاهش خطر ابتلاء به بیماری زودرس عروق کرونر همراه بود.
داده های این مطالعه یادآوری می کند که چگونه رژیم غذایی می تواند بر سلامت قلب تاثیر بگذارد.

منبع: