محققان می گویند؛ آدامس جویدن سبب ایجاد نفخ می شود

بگفته پژوهشگران، بلع بیش از اندازه هوا هنگام جویدن آدامس می تواند علت بروز نفخ باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، این اتفاق زمانی رخ می دهد که آدامس با دهان باز جویده می شود و هوای اضافی را وارد روده ها می کند.
برای جلوگیری از این امر، پژوهشگران سفارش می کنند هنگام استفاده از آدامس، دهان خودرا بسته نگه دارید.
یکی دیگر از دلایلی که جویدن آدامس می تواند منجر به نفخ شود، ترکیب آنست. تعدادی از انواع آدامس های بدون قند، اغلب حاوی سوربیتول و زایلیتول هستند که بعنوان یک شیرین کننده عمل می کنند.
برای برخی افراد، این مواد می توانند موجب ایجاد گاز شده یا حتی بعنوان مُلین عمل کنند.
شیرین کننده های مصنوعی نیز می توانند موجب گرفتگی عضلات و اسهال مزمن شوند.
هضم ناقص و تخمیر این شیرین کننده ها در روده بزرگ اغلب منجر به بروز این مشکلات دردناک می شود.
به جز آدامس، غذاهای دیگری نیز وجود دارند که موجب نفخ می شوند که شامل لوبیا، پیاز، کلم بروکلی، کلم پیچ، جوانه ها و گل کلم هستند. دلیل نفخ آوری آنها می تواند به سبب فیبر و قند موجود در آنها باشد.
محققان سفارش می کنند که مصرف غذاهایی از این قبیل را کاهش دهید و در عین حال مصرف روزانه ۵ وعده میوه و سبزیجات را حفظ کنید.
برخی از دلیلهای دیگر نفخ عبارتند از یبوست، بیماری سلیاک و سندرم روده تحریک پذیر.