گزارش جدید سازمان بهداشت جهانی؛ چین و آمریکا دارای شورترین غذاهای فرآوری شده در جهان

آنی غذا: دو رهبر جهان با بالاترین میزان نمک در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در بین پنج کشور موردمطالعه قرار گرفته، ظاهر شدند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، میزان بالای نمک در غذا یکی از عوامل اصلی فشار خون بالا و خطرات مربوط به آن برای بیماریهای قلبی و کلیوی و مرگ است. سازمان بهداشت جهانی حداکثر مصرف ۲۰۰۰ میلی گرم نمک در روز را سفارش می کند، اما متوسط مصرف جهانی نمک در سال ۲۰۱۰ حدود دو برابر بیشتر بود. سازمان بهداشت جهانی هدف خودرا کاهش ۳۰ درصدی مصرف نمک در جهان تا سال ۲۰۲۵ عنوان کرده است. بااینکه پنج کشور در این مطالعه شیوه هایی برای کاهش مصرف نمک دارند اما میزان سدیم در گوشت فرآوری شده و محصولات ماهی در همه کشورهای منتخب بسیار زیاد بود. پژوهشگران برچسب های تغذیه مواد غذایی ۲۶، ۵۰۰ محصول در زنجیره های بزرگ سوپرمارکت ها در کشورها را بررسی کردند. بر طبق این مطالعه، میزان نمک بطور کلی در چین (۱۰۵۰ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بود و بعد از آن ایالات متحده، آفریقای جنوبی، استرالیا و بریتانیا (۴۳۲ میلی گرم در ۱۰۰ گرم) بیشترین میزان را داشتند. فرآورده های گوشتی فرآوری شده شامل موارد زیر است: بیکن؛ کنسرو گوشت؛ گوشت منجمد؛ همبرگر گوشت؛ سالامی و گوشت پخته شده؛ سوسیس و کالباس؛ گوشت خشک؛ کباب؛ گوشت های طعم دار خام؛ ژامبون؛ و مرغ سرخ شده. محصولات فرآوری شده ماهی شامل اقلام کنسرو شده، سرد، منجمد و موارد دیگر بود.

منبع: