مطالعات جدید نشان می دهد؛ آب گوجه فرنگی در كاهش خطر حمله قلبی موثر است

به گزارش آنی غذا مطالعات نشان می دهد نوشیدن آب گوجه فرنگی بدون نمک می تواند به دفع پیش سازهای حمله قلبی کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، حمله قلبی یک فوریت پزشکی جدی است که به باعث آن خون رسانی به قلب به صورت ناگهانی مسدود می شود که معمولاً ناشی از تجمع کلسترول است. کلسترول یک ماده مومی است که عروق خونی را می بندد و قلب برای فعالیت به مقدار کافی خون در اختیار ندارد. فشار خون بالا هم می تواند سبب تجمع کلسترول شده و در خطر حمله قلبی نقش داشته باشد.
یافتن راه هایی برای کاهش فشار خون بالا و کلسترول برای پیشگیری از تهدید به حمله قلبی ضروری می باشد.
نتایج یک مطالعه جدید نشان داده است که نوشیدن آب گوجه فرنگی بدون نمک سبب کاهش فشار خون و کلسترول LDL در بزرگسالان ژاپنی در معرض خطر بیماری های قلبی عروقی شد.
کلسترول LDL نوع مضر کلسترول است که در داخل دیواره عروق خونی جمع می شود.
در این مطالعه، به ۱۸۴ شرکت کننده مرد و ۲۹۷ زن به میزان دلخواه آب گوجه فرنگی بدون نمک در طول یک سال داده شد.
در آخر مطالعه، فشار خون ۹۴ شرکت کننده مبتلا به فشار خون بالا یا فشار خون درمان نشده به صورت قابل توجهی کاهش یافته بود.
محققان دریافتند فشارخون سیستولیک (عدد بالایی به هنگام خوانش) از میانگین ۱۴۱.۲ به ۱۳۷.۰ میلی متر جیوه و فشارخون دیاستولیک (عدد پایینی) از متوسط ۸۳.۳ به ۸۰.۹ میلی متر جیوه کاهش پیدا کرد.
فشار خون ایده آل معمولاً بین ۶۰/۹۰ میلی متر جیوه و ۸۰/۱۲۰ میلی متر جیوه در نظر گرفته می شود.
همچنین سطح کلسترول LDL در ۱۲۵ شرکت کننده دارای کلسترول بالا از میانگین ۱۵۵.۰ به ۱۴۹.۹ میلی گرم در دسی لیتر کاهش یافته بود.