یافته محققان انگلیسی؛ كاكائو از قلب در زمان استرس محافظت می كند

به گزارش آنی غذا طبق نتایج یک مطالعه جدید، افزایش مصرف فلاوانول ها از افراد در مقابل مشکلات قلبی ناشی از استرس نظیر سکته، بیماری قلبی و ترومبوز محافظت می کند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، فلاوانول ها گروهی از مولکول هایی هستند که به صورت طبیعی در میوه ها و سبزیجات یافت می شوند.
محققان دانشگاه بیرمینگام انگلستان پی بردند هنگامی که به افراد نوشیدنی کاکائو حاوی مقادیر بالای فلاوانول داده شد، رگ های خونی در هنگام استرس ذهنی عملکرد بهتری نسبت به نوشیدن یک نوشیدنی غنی شده بدون فلاوانول داشتند.
در اثر عملکرد اندوتلیوم، غشای نازکی از سلول های پوششی در قلب و رگهای خونی به کاهش خطر بیماری عروق محیطی، سکته، بیماری قلبی، دیابت، نارسایی کلیه، رشد تومور، ترومبوز و بیماری های عفونی ویروسی شدید کمک می نماید. می دانیم که استرس ذهنی می تواند بر عملکرد رگ های خونی تاثیر منفی بگذارد.
تیم تحقیق اثرات فلاوانول های کاکائو را بر تغییرات ناشی از استرس بر عملکرد عروق بررسی کردند.
دکتر «کاتارینا رندیرو»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ما دریافتیم که نوشیدن کاکائو غنی از فلاوانول می تواند یک استراتژی مناسب غذایی برای کاهش اختلالات موقت در عملکرد اندوتلیال به دنبال فشار روانی باشد و همینطور جریان خون را در دوره های استرس زا بهبود بخشد.»
وی در ادامه می افزاید: «فلاوانول ها در طیف وسیعی از میوه ها و سبزیجات بسیار متداول هستند. با استفاده از مزایای قلبی عروقی شناخته شده این ترکیبات در دوره های صدمه پذیری عروقی حاد (مانند استرس)، می توانیم رهنمودهای بهتری را در مورد نحوه استفاده بیشتر از مواد غذایی در زمان های پراسترس به افراد عرضه دهیم.»
انواع مواد خوراکی غنی از فلاوانول عبارتند از سیب، انگور سیاه، توت سیاه، گیلاس، تمشک، گلابی، چای سبز و کاکائو فرآوری نشده.

منبع: