محققان كره ای می گویند؛ رژیم غذایی پرفیبر به كاهش ریسك افسردگی زنان كمك می نماید

یک تحقیق جدید حاکی از آنست که رژیم غذایی حاوی میوه ها، سبزیجات و غلات کامل غنی از فیبر می تواند موجب افزایش سلامت روانی در زنان شود.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مصرف غذاهای دارای فیبر بیشتر می تواند خطر ابتلاء به بیماری مزمن را کاهش داده و احساس سیری بیشتری را در فرد بوجود آورد. طبق اعلام سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) این نوع تغذیه می تواند به فرد در داشتن وزن سالم کمک نماید.
تحقیقات جدید نشان میدهد افسردگی در بانوانی که رژیم غذایی با فیبر بالاتر دارند کمتر از زنانی است که فیبر کمتری مصرف می کنند.
«جانگ ها کیم»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه چانگ آنگ سئول در کره جنوبی، در این زمینه می گوید: «مطالعات قبلی نشان داده اند که مصرف فیبر در رژیم غذایی، غنا و تنوع میکروبیوم های روده را تعدیل می کند و این تغییر ممکنست با تأثیر بر انتقال عصبی موجب تقویت سلامت مغز شود.»
به گفته پژوهشگران، افزایش میزان مصرف فیبر با خوردن میوه ها، سبزیجات و غلات بیشتر مفید می باشد. مشخص شده است که خطر بیماریهای قلبی عروقی، دیابت و سرطان سینه را می کاهد و برای سلامت دستگاه گوارش مفید می باشد.
فیبر غذایی نوعی کربوهیدرات است که از مولکول های قند به هم پیوسته تشکیل شده است. ترکیب آن هضم آنرا نسبت به سایر کربوهیدرات ها دشوار می کند.
در حقیقت، فیبر یک ماده اصلی در رژیم های گیاهی مانند رژیم غذایی مدیترانه ای است و این رویکردها علاوه بر وزن سالم، با پیشگیری و کنترل بیماری نیز همراه هستند.