یك متخصص طب سنتی عنوان كرد جایگزین های واكسن آنفلوانزا در پاییز و زمستان

به گزارش آنی غذا یك متخصص طب سنتی اظهار داشت: سبك زندگی درست، تغذیه مناسب و تقویت بدن و همین طور دوری از اضطراب منجر به سلامتی میشود و دیگر نیازی به تزریق واكسن آنفلوآنزا نیست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، ناصر رضایی پور، گفت: به افراد سفارش می شود بجای اضطراب زیاد و تزریق بیهوده واکسن آنفلوانزا، موارد دیگری را برای تقویت قوای بدن و حفظ سلامتی، مدنظر قرار دهید، چونکه سبک زندگی درست، ایمنی غذایی و آرامش، سلامت فردی و اجتماعی را به ارمغان می آورد. وی ادامه داد: اصلاح الگوی خواب یکی از این روش ها است بطوریکه بهترین زمان خواب از حدود ۱۱-۱۰ شب تا حدود ۶-۵ بامداد است. این متخصص طب سنتی گفت: انجام ورزش هوازی «انفرادی»، بامداد اول وقت یا قبل از غروب در روز، دوری از اضطراب و دل شوره بیهوده، اندوه و تنش عصبی، خشم و افکار منفی، مصرف نان برشته سبوس دار، کره و مرباهای انجیر، سیب، به، بالنگ، شقاقل یا عسل در وعده صبحانه نیز سفارش می شود. وی اظهار داشت: استفاده از آب لیموترش در وعده های غذایی بعنوان چاشنی و همین طور جعفری، ریحان و نعنا در کنار غذا، افزودن پیاز و سیر به خورش ها و سوپ در وعده های غذایی مفید می باشد. رضایی پور به مواد غذایی که نباید مصرف شود نیز اشاره نمود و اضافه کرد: پرهیز از گوشت گاو و گوساله، فست فودها، نوشابه ها، انواع کمپوت و کنسرو، سس سفید و قرمز، پنیر پیتزا و ترشی جات خصوصاً سرکه و کاهش مصرف تخم مرغ خصوصاً سفیده آن، ماکارونی و لازانیا، قارچ، سیب زمینی، ماست و دوغ ترش سفارش می شود. بگفته وی، مصرف روزانه ۱۰ عدد مغز بادام، ۱۰ عدد عناب و ۲۰ عدد مویز، همین طور مصرف روزانه پرتقال شیرین، لیموشیرین، انار ملس، به و سیب مفید می باشد. این متخصص طب ایرانی، افزود: خوردن یک عدد شلغم پخته، هر شب در تمام طول پاییز و زمستان و بخور دادن با بخار آن و مصرف دم نوش های عناب و آویشن، نعنا، بابونه، ختمی، به و گل محمدی، به لیمو، دارچین و زنجبیل، به تناوب و نوشیدن هرروزه شربت تخم بالنگو با زعفران یا بدون زعفران، حدود ۳-۲ ساعت بعد از ناهار سفارش می شود. وی ادامه داد: پرهیز از سفرهای درون شهری غیرضروری و استفاده از ماسک در مواجهه نزدیک با افراد و شست وشوی دست ها با آب گرم و صابون، بعد از تماس با سطوح مشکوک نیز ضروری می باشد.

منبع: