محققان دریافتند؛ رژیم غذایی پرفیبر باعث كاهش خطر سرطان ریه می شود

به گزارش آنی غذا طبق نتایج یك مطالعه جدید، خطر سرطان ریه با مصرف رژیم غذایی سرشار از فیبر و ماست قابل كاهش است.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، هم اكنون فواید رژیم غذایی سرشار از فیبر و ماست برای بیماری قلبی عروقی و سرطان دستگاه گوارش به اثبات رسیده است. یافته های جدید مربوط به بررسی داده های بدست آمده از مطالعات شامل ۱.۴ میلیون شركت كننده در امریكا، اروپا و اسیا نشان داده است این رژیم غذایی از سرطان ریه هم پیشگیری می كند.
شركت كنندگان در این مطالعه از لحاظ مصرف میزان فیبر و ماست به ۵ گروه تقسیم شدند.
افرادی كه بیشترین مصرف ماست و فیبر را داشتند در مقایسه با شركت كنندگانی كه اصلا ماست مصرف نمی كردند و میزان فیبر مصرفی شان حداقل بود، ۳۳ درصد كمتر با ریسك مبتلا شدن به سرطان ریه روبرو بودند.
«شیائو اوو شو»، سرپرست تیم تحقیق از دانشگاه واندربیلت آمریكا، در اینباره می گوید: «این فواید سلامت ناشی از خواص پری بیوتیك (غذای غیرقابل هضم كه باعث رشد میكروارگانیزم های مفید در روده ها می شود) و پروبیوتیك ها است. این خواص امكان دارد به صورت مستقل یا به صورت همزمان باعث تنظیم میكروبیوم های روده به روشی مفید شوند.