مطالعات نشان می دهد؛ افزایش مبتلاشدن به بیماری های قلبی با مصرف بیش از اندازه فسفر

آنی غذا: تحقیقات جدید نشان داده است كه مصرف بیش از اندازه فسفر، خطر مبتلاشدن به بیماری های قلبی را بیشتر می كند.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، فسفر یكی از مواد معدنی ضروری برای بدن محسوب شده و در سلامت انسان نقش مهمی ایفا می كند، اما پژوهشگران بر مصرف زیاد آن تاكید ندارند. فسفر در تمام سلول های بدن و بیشتر در دندان ها و استخوان ها انباشته می شود. این مساله نقش مهمی در سلامت بدن و یا فرسودگی بدن ایفا می كند. بطور كلی سفارش رژیم غذایی حاوی فسفر به این گونه است: بزرگسالان روزانه نیازمند ۷۰۰ میلی گرم فسفر هستند در حالی كه كودكان به میزان بیشتری نسبت به آن نیاز دارند چونكه استخوان ها و دندان هایشان در حال رشد است بطوریكه گروه سنی بین ۹ تا ۱۸ سال، روزانه نیازمند ۱۲۵۰ میلی گرم فسفر هستند. نیاز كودكان زیر ۹ سال به فسفر معمولاً كمتر از این میزان خواهد بود. مواد خوراكی غنی از فسفر عبارتند از گوشت، تخم مرغ، ماهی، شیر، مغزها و حبوبات. لازم به ذكر است كه هر ماده ای كه بدن به آن نیاز دارد، در صورتیكه بسیار زیاد و یا خیلی كم مصرف شود، خطرناك و مضر است. فسفر از موادی است كه مصرف روزانه آن به مقدار محدود ضروری بوده و استفاده بیش از اندازه آن می تواند مضر باشد. تحقیقات اخیر نشان داده است كه میزان بالای فسفر در بدن خطر ابتلاء به بیماری های قلبی را بیشتر می كند. با عنایت به این پژوهش ها، میزان بالا فسفر موجب بروز یك سیگنال استرس در سلول شده كه منجر به آزاد شدن میكروذرات می شود و این عمل لخته شدن خون را به دنبال داشته كه در نهایت افزایش ریسك ابتلاء به بیماری های قلبی را سبب می شود.

منبع: