توصیه محققان بریتانیایی؛ بلوبری باعث بهبود سلامت قلب می شود

به گزارش آنی غذا تحقیقات نشان می دهد گنجاندن بلوبری در رژیم غذایی می تواند باعث كاهش چشم گیر ریسك مبتلا شدن به بیماری های قلبی-عروقی شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، محققان دانشگاه ایست آنجلیا بریتانیا می گویند مصرف روزانه یك فنجان بلوبری خطر مبتلا شدن به بیماری قلبی-عروقی را تا ۱۵ درصد می كاهد. «آدین كسیدی»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «ابتلا به سندروم متابولیك به شكل قابل توجهی باعث بالا رفتن خطر بیماری قلبی، سكته و دیابت می شود و غالباً استاتین ها و سایر داروها برای كمك به كنترل آنها تجویز می شود.» در سندروم متابولیك، افراد حداقل یكی از سه فاكتور پرخطر زیر را دارند: فشارخون بالا، قندخون بالا، چربی اضافی دور كمر، میزان پایین كلسترول خوب HDL و میزان بالا تری گلیسیریدها. در این مطالعه، محققان تاثیر مصرف روزانه بلوبری را در ۱۳۸ فرد چاق و دارای اضافه وزن (میانگین سنی ۵۰ تا ۷۵ سال) و مبتلا به سندروم متابولیك بررسی كردند. محققان دریافتند مصرف روزانه یك فنجان بلوبری منجر به بهبود عملكرد عروق خونی و سفتی شریان ها می شود و در نتیجه ریسك بیماری قلبی-عروقی بین ۱۲ تا ۱۵ درصد كاسته می شود.