محققان سنگاپوری هشدار می دهند؛ شیرین كننده های مصنوعی برای روده ضرر دارند

آنی غذا: محققان عنوان می كنند شیرین كننده های مصنوعی برای سلامت روده مضر بوده و می توانند عوارض جبران ناپذیری داشته باشند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، به قول محققان دانشگاه فنی نانیانگ سنگاپور رژیم غذایی مملو از غذاها و نوشیدنی های حاوی شیرین كننده های مصنوعی برای سلامت روده ها مضر هستند.
محققان دریافتند شش شیرین كننده مصنوعی ادوانتام، ساخارین، آسپارتام، سوكرالوز، نئوتام و آكسسلفام پتاسیم-K برای میكروب های روده سمی هستند. نابودی و تخریب میكروب های روده می تواند ریسك چاقی را به همراه داشته باشد.
شیرین كننده های مصنوعی بعنوان آلاینده های زیست محیطی هم شناخته شده اند. همینطور این مواد در اب های آشامیدنی و سطحی هم مشاهده شده اند كه در برابر فرآیند تصفیه اب مقاوم هستند.
محققان اخطار می دهند مصرف شیرین كننده های مصنوعی باعث تحریك روده می گردد و تا جائیكه امكان دارد باید از مصرف آنها پرهیز كرد.