این خوراکی ها برای قلب شما مفید هستند

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیسن نت، «یونگ لی»، نویسنده اصلی این مطالعه و دانشجوی دکترای تغذیه در کالج کینگز لندن، اظهار داشت: «این پژوهش شواهد محکمی ارائه می کند که گنجاندن مداوم غذاهای غنی از پلی فنول در رژیم غذایی، راهی ساده و مؤثر برای دفاع از سلامت قلب است.»
همانطور که تیم او توضیح داد، پلی فنول ها ترکیبات طبیعی هستند که از مدت ها پیش به عنوان ترکیبات مفید برای سلامت قلب، مغز و روده شناخته شده اند.
در مطالعه جدید، تیم پژوهش به مدت ۱۱ سال فشار خون و سطح کلسترول بیشتر از ۳۱۰۰ بزرگسال بریتانیایی را پیگیری کرد. آنها همینطور پروفایل های خطر قلبی عروقی شرکت کنندگان مانند نمره خطر ASCVD و HeartScore را پیگیری کردند.
آنها سطح متابولیت های خاصی را در ادرار شرکت کنندگان بررسی کردند تا میزان مصرف پلی فنول در رژیم غذایی را به شکل فردی ردیابی کنند.
لی و همکارانش گزارش دادند که با افزایش سطح متابولیت های پلی فنول، عوامل خطر قلبی مانند فشار خون و سطح کلسترول بهبود یافتند. این مورد شامل افزایش سالم سطح کلسترول خوب HDL هم می شد.
به نظر می رسد این مزایا از دو نوع پلی فنول بخصوص فلاونوئیدها و اسیدهای فنولیک ناشی می شود.
این مطالعه همینطور از «نمره غذایی پلی فنول» (PPS) بهره برد که به محققان در محاسبه میزان مصرف ۲۰ غذای مختلف غنی از پلی فنول مانند چای، قهوه، انواع توت ها، روغن زیتون، آجیل و غلات کامل کمک کرد.
به گفته نویسندگان، غذاهای غنی از پلی فنول اغلب در کنار سایر عوامل در یک رژیم غذایی سالم، سلامت قلب و عروق را ارتقا می دهند.
«آنا رودریگز-ماتئوس»، استاد تغذیه انسانی در کالج کینگز لندن و نویسنده ارشد این مطالعه، اظهار داشت: «یافته های ما نشان داده است که پایبندی طولانی مدت به رژیم های غذایی غنی از پلی فنول می تواند به صورت قابل توجهی افزایش ریسک ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را با بالا رفتن سن افراد کم کند.»
او اظهار داشت: «حتی تغییرات کوچک و پایدار بسمت غذاهایی مانند انواع توت ها، چای، قهوه، آجیل و غلات کامل ممکنست بمرور زمان به صیانت از قلب کمک نماید.»
آنها می گویند باآنکه خطرات قلبی یک فرد به صورت طبیعی با بالا رفتن سن بیشتر می شود، اما تحقیقات آنها نشان داده است که رژیم های غذایی غنی از پلی فنول به کُند شدن این روند کمک می کنند.
به گفته لی، «این ترکیبات گیاهی به صورت گسترده در غذاهای روزمره موجود هستند، و آنرا به یک استراتژی عملی سلامت برای اغلب مردم تبدیل میکند.»

منبع: