عضو هیأت علمی دانشكده علوم تغذیه: افراد دیابتی چغندر بخورند

به گزارش آنی غذا، عضو هیات علمی دانشکده علوم تغذیه ضمن اشاره به وجود مقدار بسیار زیاد آنتی اکسیدان در چغندر، این ماده غذایی را برای بهبود عوارض دیابت مفید دانست.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، سمیرا ربیعی اضافه کرد: به رغم بالاتر بودن میزان قند موجود در چغندر نسبت به سایر سبزیجات، این ماده غذایی سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد. به نقل از ایشان، میزان قند موجود در چغندر در مقایسه با سایر سبزیجات بالاتر است اما به علت این که اندیس و بار گلیسمی آن بالا نیست، بعد از خوردن، قند آن به آرامی وارد جریان خون فرد شده و سبب افزایش ناگهانی قند خون نمی گردد، البته به شرط آن که هنگام پخت از افزودن شکر به چغندر خودداری شود. ربیعی ضمن اشاره به مزایای مصرف این ماده غذایی، تصریح کرد: چغندر دارای محتوای بالای آنتی اکسیدان است که به بهبود خیلی از عوارض ناشی از دیابت نظیر صدمه های بینایی، عصبی و قلبی عروقی در افراد مبتلا به کمک می نماید. عضو هیأت علمی گروه تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با عنایت به اگزالات و پتاسیم بالای موجود در چغندر، تصریح کرد: به علت بالا بودن میزان اگزالات و پتاسیم در چغندر به بیماران دیابتی که مبتلا به سنگ کلیه و نارسایی های کلیوی هستند باید در مصرف چغندر احتیاط کنند.