متخصص طب سنتی عنوان كرد؛ غذاهای مناسب فصل پاییز

به گزارش آنی غذا، یک متخصص طب سنتی در مورد تدابیر فصل پاییز و مصرف غذاهای مناسب این فصل توضیحاتی ارائه نمود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، الهام اختری اظهار داشت: در فصل پاییز اختلال خواب، اگزما، بیماری پوستی، درد مفاصل، اختلال خلق و…، با پاییز بعضی از ما خویش را بیشتر نشان داده است. وی به غذاهای مضر این فصل اشاره نمود و اظهار داشت: مصرف فست فودها، ادویه تند و تیز، ترشی ها، بادمجان، عدس، پنیر شور، رب و سس ها، چای پر رنگ، شوری ها، قهوه، نسکافه، کاکائو غلیظ در پاییز مناسب نمی باشد. این متخصص طب سنتی عنوان کرد: مصرف غذاهایی مانند تخم مرغ عسلی، شیرینی های طبیعی از شکر و بادام و پسته، مغزها، انجیر، کشمش و مویز، شیره انگور، زیتون، به، سیب، انار، انگور، گلابی، سبزی خوردن، شلغم، خاکشیر، پرهیز از نوشیدن آب سرد، و دوری جستن از سرمای ابتدای بامداد و آخر شب، پوشاندن سر در زمان خواب و پرهیز از خواب روز سفارش می شود. اختری افزود: خواب با معده پر، خوابیدن در مکانهای سرد سفارش نمی شود و دوری جستن از خشم، اضطراب، پرهیز از انواع خون گیری همچون فصد و حجامت مگر به تشخیص پزشک، حمام آب نیمه گرم، و چرب کردن بدن با روغن بادام شیرین پس از آن و مهمتر ورزش روزانه، کافی است که در کنار معاشرت اجتماعی و خوشدلی کردن و غذای مناسب جان و تن شما را ایمن می کند و از تهاجم باد پاییزی در امان نگه می دارد.