مطالعات نشان می دهد؛ مصرف کاکائو به کاهش خطر بیماری قلبی کمک می نماید

به گزارش آنی غذا تحقیقات نشان می دهد کاکائو سرشار از فلاوانول ها است و مصرف آن می تواند خطر بیماری قلبی را کم کند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، بیماری های قلبی یکی از شایع ترین علل مرگ و میر در سرتاسر جهان است. نتایج یک تحقیق جدید نشان داده است که چگونه یک درمان شیرین و اعجاب انگیز می تواند به کاهش خطر این بیماری کمک نماید.
کاکائو حاوی آنتی اکسیدان های قوی است که از سلول ها در مقابل صدمه محافظت می کند و می تواند خطر بیماری های قلبی را کم کند.
در این مطالعه، محققان بیمارستان بریگهام و زنان و مرکز تحقیقات سرطان فروید هاچینسون بوستون، داده های ۲۱، ۴۴۴ زن و مرد را بررسی کردند و به مطالعه نحوه تاثیر عصاره کاکائو بر سلامت قلب پرداختند.
دکتر «یانبین دانگ»، سرپرست تیم تحقیق اظهار داشت: «محصولات کاکائو با افزایش تقاضا و افزایش علاقه به پتانسیل ضدپیری تبدیل به یک خوراکی پرمصرف شده است.»
فلاوانول ها، آنتی اکسیدان هایی هستند که به خاطر واکنش ضدالتهابی قوی شأن شناخته می شوند و دانه های کاکائو منبع خوبی از این آنتی اکسیدان ها هستند.
تحقیقات نشان داده است که مصرف بیشتر فلاونوئیدهای رژیمی با خطر کمتر بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.
شکلات تلخ دارای فلاونوئیدهای زیادی است، بخصوص یک زیرگروه به نام فلاوانول که با کاهش خطر بیماری های قلبی مرتبط می باشد.
برخی مطالعات نشان می دهند که مصرف شکلات یا کاکائو با کاهش مقاومت به انسولین و فشار خون بالا در بزرگسالان ارتباط دارد.
فرضیه این مطالعه این است که مکمل کاکائو باعث کاهش پیری و التهاب اپی ژنتیکی می شود و در نتیجه خطر ابتلاء به بیماری های قلبی عروقی را می کاهد.
شکلات تلخ به صورت خاص به علت مزایای سلامتی خود بعنوان منبع طبیعی و خوب آنتی اکسیدان ها و همینطور آهن، مس و سایر عناصر مفید برای قلب و سلامت مورد توجه قرار گرفته است.
به گفته دکتر دانگ: «خوردن شکلات در حد اعتدال، سبب کاهش کلسترول، فشار خون، زوال شناختی و افزایش واکنش ایمنی به مهاجمان مانند ویروس کرونا می شود.»
به گفته محققان، برای افراد چاق مبتلا به بیماری کبد چرب، مصرف پودر کاکائو مفید می باشد.