مطالعات نشان می دهد؛ مخمر موجود در نوشیدنی كفیر با باكتری های بیماری زا مقابله می كند

آنی غذا: در تحقیقات جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک از مولکولی استفاده شد که در کفیر وجود دارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از مدیکال نیوز تودی، پژوهشگران در مطالعات خود مشاهده نمودند ماده ای که توسط مخمر در نوشیدنی پروبیوتیک کِفیر ایجاد می شود، باکتری های بیماری زا همچون ویبریو کلرا و سالمونلا انتریکا را مهار می کند.
این ماده موسوم به استات تریپتوفول، با ایجاد اختلال در ارتباط بین باکتری ها عمل می کند.
محققان معتقدند این یافته می تواند الهام بخش توسعه روش های جدید برای مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک باشد.
کفیر یک نوشیدنی از شیر تخمیر شده است که منشأ آن تبت و قفقاز شمالی است. این نوشیدنی دارای خیلی از خواص سلامتی شامل کاهش کلسترول، کاهش التهاب و اثر آنتی اکسیدانی است. همین طور در کنار سایر پروبیوتیک ها دارای خواص ضدمیکروبی هم است.
محققان حالا کشف کرده اند که نوعی مخمر در کفیر به نام Kluyveromyces marxianus مولکولی ترشح می کند که موجب ایجاد اختلال در ارتباط باکتری ها می شود.
دانشمندان قبلاً می دانستند که گیاهان و جلبک ها این ماده را به نام استات تریپتوفول تولید می کنند، اما این نخستین بار است که آنها مخمر تولید کننده آنرا یافته اند.

منبع: