یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ تغذیه روزهای كرونایی چگونه باشد

آنی غذا: عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشكی ایران، در رابطه با تغذیه و رژیم غذایی در ایام كرونایی، توضیحاتی ارائه داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، شیما جزایری، با عنوان این مطلب که بحران کوید ۱۹ وضعیت گرسنگی را در جهان بدتر کرده است، اظهار داشت: بسیاری از مردم جهان به سبب همه گیری ویروس کرونا، امنیت غذایی ندارند. علاوه بر این تغذیه سالم در پیشگیری، درمان و کنترل بیماری ها خیلی اهمیت دارد، عوارض کووید ۱۹ در افرادی که سوءتغذیه یا کمبود تغذیه دارند، شدیدتر است. وی در پاسخ به این پرسش که تغذیه سالم چه خاصیت های باید داشته باشد، اظهار داشت: نخستین اصل در تغذیه سالم کفایت است، یعنی از همه گروه های اصلی غذایی به اندازه کافی باید استفاده گردد. گروه های اصلی غذایی شامل نان و غلات، میوه ها و سبزی ها، شیر و لبنیات و همین طور مواد پروتئینی، حبوبات و مغزها هستند. جزایری افزود: اصل بعدی تعادل است، مصرف قند و شکر، چربی های مضر و نمک را باید کم نماییم. تناسب در مصرف مواد غذایی و تنوع از دیگر خاصیت های رژیم غذایی سالم هستند. همین طور توجه به انرژی دریافتی و کنترل وزن و پیشگیری و درمان چاقی نیز بسیار مهم می باشد. این دکترای تغذیه، در مصرف مکمل های غذایی، اظهار داشت: اگر غذای ما به اندازه کافی باشد، معمولاً نیازی به مکمل ها نداریم، به جز چند استثنا. یکی از آنها ویتامین D است، چون اصولاً میزان ویتامین D در منابع غذایی کم است، بدین سبب سفارش می نماییم که این مکمل را همه مصرف کنند.

منبع: