پژوهش ها نشان می دهد؛ قهوه خطر مبتلاشدن به پاركینسون را می كاهد

بر اساس گزارش جدید پژوهشگران، كافئین سبب كاهش خطر بیماری پاركینسون در افرادی می شود كه دارای جهش ژنی در رابطه با این اختلال حركتی هستند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، دکتر «گریس کراتی»، سرپرست تیم تحقیق از بیمارستان عمومی ماساچوست، در این زمینه می گوید: «نتایج این مطالعه بسیار جالب است. ممکنست از میزان کافئین موجود در خون بعنوان نشانگر زیستی برای کمک به شناسایی افراد دارای ژن ابتلاء به بیماری پارکینسون استفاده گردد.»
مطالعات قبلی نشان داده اند که کافئین در افرادی که شاخصهای خطر ژنتیکی ندارند می تواند از ابتلاء به پارکینسون محافظت کند. این مطالعه جدید با تمرکز بر جهش ژن LRRK۲ که خطر ابتلاء به پارکینسون را بیشتر می کند، بوده است.
همه افراد مبتلا به این جهش ژنی به بیماری پارکینسون مبتلا نمی شوند، از اینرو دانشمندان در کوشش برای شناسایی سایر عوامل ژنتیکی یا محیطی که در آن نقش دارند، هستند.
این مطالعه شامل ۱۸۸ بیمار مبتلا به پارکینسون و ۱۸۰ فرد فاقد این بیماری بود. هر دو دارای افرادی با جهش ژن LRRK۲ و بدون آن بودند.
در بین افراد دارای این جهش ژنی، افراد مبتلا به پارکینسون در مقایسه با افراد فاقد پارکینسون، غلظت کافئین خون شأن، ۷۶ درصد کمتر بود.
در بین افراد فاقد این جهش ژنی، افراد مبتلا به پارکینسون در مقایسه با افراد فاقد پارکینسون، غلظت کافئین خون شأن، ۳۱ درصد کمتر بود.
محققان دریافتند افراد مبتلا به پارکینسون دارای جهش ژنی، در مقایسه با افراد دارای جهش ژنی و فاقد جهش ژنی که مبتلا به پارکینسون نبودند، میزان مصرف کافئین روزانه شأن ۴۱ درصد کمتر بود.