محققان چینی می گویند؛ زردچوبه دارای خواص ضد ویروسی است

آنی غذا: تحقیق جدید نشان میدهد تركیب طبیعی موسوم به كوركومین در زردچوبه می تواند به نابودی برخی ویروس ها كمك نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، تحقیقات نشان می دهد کورکومین می تواند از الودگی سلول ها به ویروس های قابل انتقال دستگاه گوارش (TGEV) جلوگیری نماید. مصرف این ترکیب در دوز بالا به نابودی ذرات ویروس منجر می شود.
عفونت ناشی از TGEV سبب بیماری ای موسوم به گاستروانتریت قابل انتقال در خوک ها می شود که با اسهال، کم آبی شدید و مرگ هم راه است.
در حال حاضر هیچ درمان قطعی برای نابودی این ویروس وجود ندارد. اما پژوهشگران در تحقیق جدید دریافتند میزان بالاتر کورکومین سبب کاهش تعداد ذرات ویروس در محیط کشت سلول شد.
دکتر «لیلان ژی»، سرپرست تیم تحقیق از مؤسسه مهندسی ووهان چین، در این زمینه می گوید: «کورکومین دارای تأثیر بازدارندگی قابل توجهی بر مرحله جذب TGEV است و تأثیر مستقیمی بر غیرفعال سازی آن دارد. از اینرو کورکومین پتانسیل خوبی در پیش گیری از عفونت TGEV دارد.»
مطالعات قبلی نشان داده اند که کورکومین از تکثیر برخی انواع ویروس ها همچون ویروس دنگی، هپاتیت B و زیکا جلوگیری می کند. این ترکیب همین طور دارای شماری از تأثیرات قابل توجه بیولوژیکی همچون ضدتومور، ضدالتهاب و ضدباکتری هم است.

منبع: