توصیه های بهداشتی؛ نانوایی ها چگونه از كرونا مصون خواهند بود

آنی غذا: رعایت نكات بهداشتی برای پیش گیری از شیوع كرونا در مشاغلی همچون نانوایی كه با تغذیه مردم به شكل مستقیم ارتباط دارد، بسیار ضروری می باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، اصلی ترین راه جلوگیری از شیوع ویروس كرونای جدید، رعایت بهداشت فردی توسط تمامی افراد جامعه است. تمامی افراد در هر موقعیت اجتماعی می توانند با رعایت نكات ساده بهداشتی نقشی بسیار مهم در جلوگیری از شیوع این ویروس داشته باشند. یكی از مكان هایی كه بیشترین حضور مردم را در خود می بیند، نانوایی ها هستند كه لازم است نكات بهداشتی برای پیش گیری از شیوع بیماری در این اماكن رعایت شود.
مهم ترین نكات بهداشتی ضروری در نانوایی ها
۱- آگاهی كاركنان نانوایی از علایم شایع ویروس كرونا (تب، سرفه خشك و تنگی نفس) بسیار لازم است.
۲- افراد شاغل در نانوایی در صورت داشتن علایم ابتلاء هیچ گاه نباید به محل كار خود بازگشت كنند.
۳- از ورود افراد متفرقه به داخل كارگاه نانوایی باید خودداری شود.
۴- در نانوایی ها یك فروشنده صرفاً برای ستاندن وجه باید به كار گرفته شود و این فرد به هیچ عنوان نباید با تهیه و توزیع نان در تماس باشد.
۵- تا حد امكان باید از تبادل پول نقد خودداری شود.
۶- نانواها از ماسك و كلاه مناسب استفاده كنند.
۷- شستشوی مكرر دست نانواها هر نیم ساعت یكبار لازم است.
۸- تمامی تجهیزات نانوایی و سطوحی كه نان روی آن قرار می گیرد به صورت روزانه و پیش از شروع كار ضدعفونی و گندزدایی شود.
۹- تمامی پرسنل نانوایی باید هر روز حمام كنند و حداقل یكبار در روز لباس خودرا تعویض كنند.
۱۰- باتوجه به ازدحام جمعیت و تشكیل صف های نانوایی مردم نكات بهداشتی را بیشتر رعایت نمایند و در غیر این صورت، نانواها، باید مردم را آگاه كنند كه فاصله را رعایت نمایند.
۱۱- اگر از رعایت اصول بهداشتی مطمئن نیستید از نان های بسته بندی صنعتی استفاده كنید.
۱۲- اگر در خود علایم بیماری را حس می كنید هیچ گاه برای خرید نان به نانوایی نروید.
۱۳- از دست زدن به نان مشتریان دیگر خودداری كنید.

منبع: