پژوهش های جدید ثابت كرد؛ مصرف ویتامین C از مبتلا شدن به آنفلوانزا پیشگیری نمی كند

به گزارش آنی غذا بر مبنای نتایج مطالعات اخیر، مصرف ویتامین C در جلوگیری از آنفلوانزا تاثیری ندارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از اینسایدر، مصرف ویتامین سی نمی تواند سبب جلوگیری از مبتلا شدن به آنفلوانزا شود. بنابر اعلام این نشریه، خیلی از افراد برای جلوگیری از سرماخوردگی و آنفلوانزای قریب الوقوع انواع داروهای بدون نسخه، گیاهان دارویی و پودرهای ویتامین C را استفاده می نمایند اما به قول متخصصان آمریكایی، این ویتامین تنها طول دوره بیماری های فصلی را می كاهد و نقشی در پیشگیری از بروز آنها ندارد.

متخصصان معتقدند اگر سالم هستید، احساس خوبی دارید و فقط می خواهید از بیماری های فصلی جلوگیری كنید ویتامین C نمی تواند تأثیر خاصی بر روی بدن داشته باشد. بدن بزرگسالان روزانه به ۷۵ تا ۹۰ میلی گرم ویتامین C نیاز دارد اما اگر می خواهید طول دوره سرماخوردگی و آنفلوانزا و شدت آنرا كاهش دهید، روزانه ۲۰۰ میلی گرم از این ویتامین را مصرف كنید.

نتایج مطالعات از آن حكایت می كند، مصرف بیش از اندازه این ویتامین هم عوارض جانبی دارد. مصرف بیشتر از ۲۰۰۰ میلی گرم ویتامین C در روز، خطر مشكلات گوارشی مانند تهوع و شكم درد را زیاد می كند. همینطور خطر تشكیل سنگ كلیه در اثر مصرف بیش از اندازه این ویتامین هم بالا می رود.