افزایش ریسك چاقی با مصرف كم میوه و سبزی

آنی غذا: میوه ها و سبزی ها به سبب چگالی انرژی پایین و كالری كم نسبت به سایر مواد غذایی برای جلوگیری از اضافه وزن و چاقی بسیار مناسب هستند.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، مطالعات نشان داده است، در دو فردی كه دریافت كالری یكسانی دارند، در فردی كه میزان بیشتری میوه و سبزی مصرف می كند احتمال ثابت ماندن وزن یا كاهش وزن بیشتر است.
مصرف بیشتر میوه و سبزی بوسیله رژیم غذایی بدون آنكه به كالری دریافتی روزانه اضافه كند، سلامتی بخش خواهد بود. همین طور مصرف میوه و سبزی بوسیله رژیم غذایی سالم با میزان كم قند، نمك و چربی به جلوگیری از افزایش وزن و چاقی بعنوان عامل خطری مستقل برای بیمارهای غیرواگیر كمك می نماید.
چاقی از علل عمده مقاومت به انسولین و مبتلاشدن به دیابت نوع دو است كه با مصرف میوه و سبزی می توانیم این خطر را كاهش دهیم.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، میوه و سبزیجات منابع غنی از فیبر هستند كه از اضافه وزن و چاقی پیشگیری می كنند. این منابع غنی شامل ذرت، كلم بروكلی، تمشك، كاهو، كرفس، كدو تنبل، قارچ، مركبات و سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج است.