توصیه محققان؛ مواد خوراكی ممنوعه برای افراد مبتلا به میزان بالای استروژن

به گزارش آنی غذا به قول محققان، افزایش میزان هورمون استروژن در رحم در طول حاملگی می تواند ریسك ابتلای نوزاد به بیماری اوتیسم را افزایش دهد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، كمبود هورمون استروژن در بدن باعث بروز علائمی نظیر گُرگرفتگی، خشكی واژن، احساس لرز و سرما، اختلال در خوابیدن، و تعریق بیش از اندازه می شود. از جانب دیگر، وجود بیشتر از زیاد این هورمون هم باعث نفخ، كاهش تمایلات جنسی، نوسانات اخلاقی، ورم سینه ها و سردرد می شود. همینطور افزایش میزان این هورمون می تواند منجر به لختگی خون، سرطان، نقایص مادرزادی برای نوزاد و سفتی بافت سینه شود. محققان به زنان آبستن سفارش می كنند اگر میزان این هورمون در رحم تان بالاست از مصرف برخی مواد خوراكی اجتناب نمایید. در ادامه به این مواد خوراكی اشاره شده است.دانه كتان: باآنكه دانه كتان برای كاهش كلسترول مناسب می باشد اما سرشار از استروژن هم است.سویا: از آنجائیكه مملو از ایزوفلاوون ها است باعث افزایش میزان استروژن در زنان می شود.توت فرنگی: این میوه سرشار از فیتواستروژن هاست كه میزان زیاد آن می تواند برای زنان آبستن خطرناك باشد.مغزیجات آجیلی: یكی از بهترین مواد خوراكی برای زنان است. اما در طول حاملگی خوردن این مغزیجات آجیلی به شكل قابل ملاحظه ای باعث افزایش میزان استروژن می شود.