محققان استرالیایی عنوان می كنند؛ رژیم های غذایی جهانی دارای كمبود مواد معدنی و ویتامین ها هستند

به گزارش آنی غذا نتایج یك مطالعه نشان داده است رژیم های غذایی در سراسر جهان فاقد مواد معدنی و ویتامین های ضروری برای رشد سالم هستند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، بررسی رژیم های جهانی آشكار ساخت كه مصرف جهانی كلسیم، ویتامین D، ویتامین E و فولات احیانا تا سال ۲۰۵۰ ناكافی باقی خواهد ماند.
طبق این گزارش پیش بینی شده است در كشورهای فقیرتر، مصرف زینك (روی)، آهن، ویتامین K و ویتامین A همچنان ناكافی خواهد ماند.
طبق اعلام سازمان بهداشت جهانی، كمبود ریزمغذی ها می تواند در رشد فكری اختلال تولید كند، باعث عقب افتادن رشد شود و سیستم ایمنی را تضعیف نماید.
طبق برآورد سازمان بهداشت جهانی، بیشتر از ۲ میلیارد نفر در سراسر جهان از كمبود ریزمغذی ها رنج می برند.
«جسیكا بوگارد»، سرپرست تیم تحقیق از سازمان تحقیق علمی و صنعتی استرالیا، در این باره می گوید: «امنیت غذایی در جهان تنها مربوط به تامین كالری كافی نیست. یك فرد می تواند كالری زیادی مصرف كند اما همچنان با سوءتغذیه مواجه باشد.»
طبق این مطالعه مشخص شد كه حدودا تمام كشورهای جهان به مصرف كافی كربوهیدرات و پروتئین نائل شده اند.
همچنین مشخص شد بزرگ ترین فاكتور اثرگذار بر امنیت غذایی در آینده نزدیك تغییرات اقلیمی است.
محققان تاكید می كنند بهبود محصولات كشاورزی و رشد اقتصادی به تنهایی برای دستیابی به امنیت غذایی در زمان حال و آینده كافی نیست. بلكه باید بر اقداماتی در جهت افزایش كیفیت رژیم غذایی به جای كمیت آن تمركز شود.