معاون وزیر بهداشت مطرح كرد؛ ۳۰ درصد سرطان ها با اصلاح روش های تغذیه ای قابل كنترل است

به گزارش آنی غذا معاون بهداشت وزارت بهداشت، از كنترل ۳۰ درصد سرطان ها با اصلاح روش های تغذیه ای در كشور اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علیرضا رئیسی، روز چهارشنبه در سومین كنگره بین المللی و پانزدهمین كنگره ملی تغذیه در مركز همایش های بین المللی دانشگاه شهید بهشتی، اظهار داشت: ۲۳ درصد مردم كشور ما گرفتار چاقی و اضافه وزن هستند. وی ادامه داد: این عدد بالایی است و از سویی گسترش و اشاعه فرهنگ غذایی ناسالم و ترویج استفاده از فست فودها زنگ خطر و اخطار جدی است كه باید به از جانب مسئولان و مردم بیشتر از پیش به آن توجه گردد. معاون وزیر بهداشت با اشاره به این مطلب كه بهبود و اصلاح سبك زندگی مردم لازمه ارتقای سلامت در جامعه است، اظهار داشت: خبر خوب این است كه بیشتر از ۷۰ درصد از بیماری های قلبی و عروقی، دیابت و دیابت تیپ دو با استفاده از اصلاح سبك زندگی قابل پیشگیری و كنترل است. رئیسی اضافه كرد: ۳۰ درصد سرطان ها هم با روش های اصلاح تغذیه قابل كنترل هستند، ازاین رو تغییر ذائقه مردم در جامعه و از داخل خانه ها بوجود آمده و برای اصلاح آن باید سبك زندگی مردم را بهبود داد و این لازمه ارتقای سلامت در جامعه است.