كارشناس سازمان غذا و دارو عنوان كرد؛ نظارت سختگیرانه سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشتی

آنی غذا: کارشناس نظارت بر فرآورده های گوشتی سازمان غذا و دارو، از نظارت های مستمر و سختگیرانه بر فرآورده های گوشتی آگاهی داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، نیره ذکی پور، در رابطه با نحوه نظارت سازمان غذا و دارو بر فرآورده های گوشت ی مانند سوسیس و کالباس، عنوان کرد: با عنایت به نظارت های مستمر سازمان و استفاده از مواد اولیه ایمن و با کیفیت، سوسیس و کالباس و سایر فراورده های گوشتی مناسب و با کیفیت خوب در کشور تولید می شود و از آن جایی که تنوع و کیفیت فراورده های گوشتی تولیدی در داخل کشور بالا است، احتیاج به واردات نداریم. وی در رابطه با حساسیت های نظارتی سازمان غذا و دارو در حوزه محصولات و فراورده های گوشتی، اضافه کرد: اصولاً نظارتی که این سازمان اعمال می کند روی همه فراورده های غذایی همچون سوسیس و کالباس بر مبنای ضوابط و مقررات بهداشتی جاری است و توسط معاونت های غذا و دارو صورت می گیرد و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق با مقررات، با متخلف برخورد می نماییم و اقدامات قانونی لازم صورت می گیرد. کارشناس نظارت بر فرآورده های گوشتی سازمان غذا و دارو افزود: اصولاً هر فرآورده ای می بایست تحت نظارت بهداشتی دستگاههای نظارتی مثل وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو تولید شود ولی محصولاتی که به صورت غیرقانونی و خارج از نظارت مذکور، تولید و عرضه می شوند تهدید کننده سلامت مردم خواهد بود و از نظر این سازمان غیر مجاز شناخته می شود. ذکی پور سفارش کرد: مصرف کنندگان در زمان انتخاب فرآورده های مذکور، به پروانه ساخت معتبر سازمان غذا و دارو توجه نمایند.

منبع: