یك متخصص تغذیه عنوان كرد؛ میوه های کپک زده سمی هستند

به گزارش آنی غذا متخصص تغذیه و رژیم درمانی اظهار داشت: کرم های داخل گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند، ازاین رو مصرف تصادفی آنها برای سلامت خطری ندارد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، گلبن سهراب، ضمن اشاره به این که چندین گونه مگس مختلف از آفت های میوه گیلاس محسوب می شوند، اظهار نمود: این مگس ها از مگس های خونی کوچک تر هستند و تخم های آنها زیر پوست گیلاس قرار می گیرد.
وی ضمن اشاره به این که معمولا در هر گیلاس فقط یک تخم گذاشته می شود که بین ۵ تا ۸ روز به لارو یا همان کرم تبدیل می شود، اضافه کرد: این کرم های کوچک به یک سمت هسته می روند که فرایند آن بین ۱۰ روز طول می کشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تصریح کرد: اگر از حشره کش های مناسب استفاده نشود در بیشتر باغ ها بیشتر از ۷۰ درصد گیلاس ها آلوده به کرم هستند.
سهراب افزود: کرم های داخل میوه گیلاس سمی نیستند و نمی توانند در بدن انسان زنده بمانند ازاین رو مصرف تصادفی آنها هیچ خطری برای سلامت ندارد.
وی سفارش کرد: گیلاس های آلوده به آفت و کرم معمولا روی آب شناور می مانند.
سهراب، همینطور درباره کپک های خاکستری یا آبی که وارد هسته میوه هلو می شوند هم توضیح داد: انواع کپک ها و قارچ هایی که وارد هسته هلو شده و باعث تغییر رنگ آن می شوند می توانند با تولید سم سلامت انسان را به خطر بیندازند.
این متخصص تغذیه و رژیم درمان با اشاره به اینکه کپک خاکستری و یا سایر انواع قارچ ها موادی هستند که در بعضی میوه های رسیده مشاهده می شود، افزود: زمانی که هلو را باز می کنید اگر هسته و اطراف آن کپک زده است، بهتر است از آن استفاده نکنید.
وی اضافه کرد: معمولا میوه هایی که روی درخت گرفتار کپک زدگی می شوند به این علت که درحال اتصال با شاخه شکاف های عمیقی دارند، مکان مناسبی برای ورود حشرات، کپک ها، قارچ ها و باکتری ها هستند.
خبرگزاری مهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

منبع: