متخصصین طب سنتی عنوان می كنند پرهیز از مصرف زیاد غذاهای خون ساز در فصل بهار

آنی غذا: متخصصین طب سنتی عنوان می كنند در فصل بهار باید از زیادخوردن غذاهای خون ساز مانند شیرینی ها، آجیل، كیك و خامه زیاد، پرهیز شود.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، در متون طب ایرانی از غذاهایی مانند آش های ساده، آش مغز ماش یزدی، ترش آش، آش شبدر و قره قروت، خورش ریواس، خورش هویج، خورش کنگر، بورانی اسفناج، بورانی شبدر و یونجه، کاهو سکنجبین، سمنو، شربت عناب، ماءالشعیر طبی و… بعنوان بهترین و سبک ترین غذاهای ایرانی برای فصل بهار نام برده شده که انرژی پایه و مواد مورد نیاز بدن را تامین می کنند ولی خاصیت غذایی کمتری دارند. مصرف این غذاها سبب پاکسازی خون و تقویت اعصاب و قوای بدن می شود. از طرفی در فصل بهار، مصرف حبوباتی مانند ماش، نخودفرنگی و جو نیز از طرف حکمای پزشکی پارسی سفارش شده است. اشتباهات خطرناک پس از غذا خوردن نوشیدن چای: یبوست
خوردن میوه: نفخ معده
دوش گرفتن: دیر هضم شدن غذا
خوابیدن: تورم، زخم معده و سکته
سیگار کشیدن: اسیدی شدن محیط معده همین طور متخصصی طب سنتی سفارش می کنند حداقل ۲ ساعت پس از خوردن غذا از خوابیدن خودداری شود.

منبع: