محققان توصیه می كنند؛ استفاده از جایگزین های نمک خطر مرگ های قلبی را کاهش می دهد

به گزارش آنی غذا، جایگزینی نمک با انتخابهای سالم تر امکان دارد به کاهش خطر مرگ در مقابل بیماری های قلبی کمک نماید.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از هلث لاین، نمک امکان دارد روشی خوشمزه برای افزودن طعم به غذای شما باشد، اما بیش از اندازه آن برای سلامتی قلب مضر است.
تحقیقات جدید نشان داده است که کاهش مصرف سدیم با استفاده از جایگزین های نمک امکان دارد خطر مرگ در اثر بیماری های قلبی را کم کند.
یک بررسی منظم از ۱۶ کارآزمایی کنترل شده تصادفی که شش ماه یا بیشتر به طول انجامید نشان داد که استفاده از یک جایگزین نمک هنگام پخت و پز با خطر کمتر مرگ زودهنگام به علت بیماری قلبی عروقی مرتبط می باشد.
جایگزینی نمک همینطور با کاهش فشار خون مرتبط بود و تاثیر مشابهی با داروهای فشار خون داشت.
این آزمایشات اثرات نمک رایج – که بعنوان کلرید سدیم هم شناخته می شود – را با یک جایگزین نمک شامل ۲۵ ٪ تا ۳۰ ٪ کلرید پتاسیم و ۶۰ ٪ تا ۷۵ ٪ کلرید سدیم مقایسه کرد.
به گفته محققان، ارتباط بین نمک و افزایش فشار خون یکی از بزرگترین عوامل خطر برای حوادث در رابطه با قلب است.
بنابراین کاهش نمک در رژیم غذایی می تواند فشار خون را به سطح سالم تر بهبود بخشد، و به نوبه خود، خطر ابتلاء به حوادث قلبی عروقی را می کاهد.
نمک امکان دارد یک چاشنی محبوب باشد، اما تنها راه اضافه کردن طعم به غذای شما نیست. کلرید پتاسیم یکی از انتخابهای جایگزین است.
برخی از نمونه های متداول شامل کلرید پتاسیم، کلرید منیزیم و گیاهان و ادویه های خاص است.

منبع: