محققان دانشگاه هاروارد می گویند؛ الگوهای تغذیه سالم با خطر کمتر مرگ زودرس مرتبط هستند

به گزارش آنی غذا، بر مبنای یک مطالعه جدید، انواع الگوهای تغذیه سالم با کاهش خطر مرگ زودرس مرتبط هستند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از ساینس دیلی، محققان دانشگاه هاروارد دریافتند شرکت کنندگانی که در پایبندی به حداقل یکی از چهار الگوی تغذیه سالم امتیاز بالایی کسب کردند، در مقایسه با افراد دارای امتیاز پایین تر، کمتر در طول دوره مطالعه به هر علتی جان خویش را از دست دادند و احتمال مرگ ناشی از بیماری های قلبی عروقی، سرطان یا بیماری های تنفسی در آنها کمتر بود.
«فرانک هو»، رئیس دپارتمان تغذیه، می گوید: «بررسی ارتباط بین الگوهای غذایی سفارش شده و نتایج سلامتی درازمدت، بخصوص مرگ و میر ضروریست.»
محققان از داده های بهداشتی جمع آوری شده در طول ۳۶ سال از ۷۵۲۳۰ زن شرکت کننده در مطالعه سلامت پرستاران و ۴۴۰۸۵ مرد در مطالعه پیگیری متخصصان سلامت استفاده کردند. همه شرکت کنندگان در ابتدای مطالعه فاقد بیماری قلبی عروقی یا سرطان بودند و هر چهار سال یک مرتبه پرسشنامه های غذایی را تکمیل کردند.
اطلاعات آنها بر مبنای هر یک از چهار شاخص الگوی غذایی (شاخص تغذیه سالم ۲۰۱۵، رژیم غذایی مدیترانه ای، شاخص رژیم غذایی سالم گیاهی و شاخص تغذیه سالم جایگزین) امتیازدهی شد.
نمره بالاتر در حداقل یکی از شاخص ها با خطر کمتر مرگ زودرس به هر علت و بیماری های قلبی عروقی، سرطان و بیماری های تنفسی مرتبط بود. نمرات بالاتر در رژیم غذایی مدیترانه ای و شاخص تغذیه سالم جایگزین با خطر کمتر مرگ ناشی از بیماری های عصبی مرتبط بود.

منبع: