پس از ماه رمضان چه غذاهایی بخوریم؟

در ماه رمضان به دلیل کم شدن وعده های غذایی و گرسنگی طولانی مدت چربی سوزی و سوخت و ساز بدن نسبت به ماه های دیگر سال گرفتار تغییر می شود بنابراین، پس از ماه رمضان، در نوع تغذیه باید دقت کرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، مهنوش صاحبدل کارشناس تغذیه اظهار داشت: با عنایت به این که پس از ماه مبارک رمضان که وزن و چربی و قند خون متعادل شده است، سفارش می شود که روزه داران در برنامه غذایی خود تعادل و تنوع داشته باشند. وی اظهار نمود: پس از ماه مبارک رمضان غذاها را در حجم کم و در تعداد وعده بیشتر میل کرده و در طول روز ۳ وعده غذای اصلی شامل صبحانه، ناهار و شام و ۲ تا ۳ میان وعده مصرف کنید. بدن انسان برای حفظ سلامتی خود همواره مقداری از چربی و مواد غذایی را در نقاط مختلف ذخیره می کند. به مرور زمان چربی های ذخیره شده تغییر رنگ داده و فشرده می شوند و احتمال اینکه مورد استفاده مجدد قرار بگیرند، خیلی کم می شود. وی ادامه داد: روزه داری به بدن فرصتی می دهد تا این چربی ها را از ذخایر آن آزاد کرده، مصرف کند و بعد از آخر روزه داری به جای آن چربی تازه و مناسب تری جایگزین کند.

منبع: