مطالعات نشان می دهد؛ آب چغندر برای فشارخون مفید می باشد

باآنکه فشار خون به صورت طبیعی در طول روز بالا و پایین می شود، اما فشار خون بالا به صورت مداوم فشار بر قلب وارد می نماید. این امر در صورت عدم درمان می تواند راه را برای حمله قلبی هموار کند.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، خوشبختانه میتوان با تصمیم گیری در مورد رژیم غذایی، این مکانیسم مرگبار را معکوس کرد.
یکی از امیدوار کننده ترین موارد کاهش فشارخون بالا، آب چغندر است.
محققان در مطالعه ای به بررسی اثرات نیترات معدنی و مکمل چغندر بر فشار خون پرداختند. نیترات معدنی ترکیب فعال موجود در آب چغندر است.
محققان دریافتند مصرف نیترات معدنی و آب چغندر با تغییرات بیشتر در فشارخون سیستولیک نسبت به فشارخون دیاستولیک همراه بود.
محققان تاکید دارند این یافته ها باید در آزمایشات طولانی مدت و در افرادی که در معرض خطر بیشتر قلبی عروقی قرار دارند مورد آزمایش قرار گیرند.
فشار خون با دو عدد ثبت می شود. فشار سیستولیک (عدد بیشتر) نیرویی است که در آن قلب خون را به بدن پمپاژ می کند. فشار دیاستولیک (عدد کمتر) مقاومت در مقابل جریان خون در رگ های خونی است. هر دو بر حسب میلی متر جیوه (mmHg) اندازه گیری می شوند.
اندازه گیری فشار خون بین ۱۲۰/۸۰ و ۱۴۰/۹۰ می تواند به این مفهوم باشد که اگر برای کنترل فشارخون خود اقدامی انجام ندهید در خطر ابتلاء به فشار خون بالا هستید.

منبع: