توصیه محققان؛ فواید روغن نارگیل برای سلامت قلب و مغز

آنی غذا: اعتقاد بر این است که روغن نارگیل یکی از سالم ترین غذاهایی است که با افزودن مداوم به رژیم غذایی می تواند تاثیرات مثبت زیادی بر سلامت داشته باشد.

به گزارش آنی غذا به نقل از مهر به نقل از دیلی اکسپرس، روغن نارگیل پس از فشرده شدن قسمت سفید و گوشتی نارگیل خشک یا تازه بدست می آید.
در دمای اتاق، روغن نارگیل نسبتاً سفت و مومی شکل است. اما بعد از گرم شدن بصورت رقیق درمی آید.
به گفته پژوهشگران، روغن نارگیل به بهبود سلامت کلی قلب کمک می نماید.
«کریس گانرز»، متخصص تغذیه، در این زمینه می گوید: «افرادی که بیشترین مصرف روغن نارگیل را دارند، کمتر گرفتار بیماری قلبی می شوند.»
همچنین یک روغن رژیمی است که به کاهش وزن در افراد چاق کمک می نماید.
روغن نارگیل حاوی چربی های خاصی است که به تری گلیسیریدهای زنجیره متوسط معروف هستند و به بدن کمک می نماید تا سریع تر از سایر انواع چربی های غذایی، کالری بسوزاند.
علاوه بر مصارف غذایی، خیلی از مردم از آن برای اهداف زیبایی در جهت بهبود سلامت و ظاهر پوست و مو استفاده می نمایند.
مطالعات نشان میدهد که روغن نارگیل می تواند میزان رطوبت پوست خشک را بهبود بخشد و علایم اگزما را کم کند.
روغن نارگیل همین طور می تواند از لطمه به مو پیشگیری کند. نتایج یک پژوهش نشان میدهد که می تواند بعنوان یک ضد آفتاب ضعیف عمل کند و حدود ۲۰ درصد از اشعه ماورا بنفش خورشید را مسدود نماید.
به گفته گانرز، «بیماران مبتلا به آلزایمر هم از افزودن روغن نارگیل به رژیم غذایی خود سود می برند.»
ادعا شده است که چربی های روغن نارگیل با ایجاد منبع انرژی جایگزین برای مغز علایم آلزایمر را کم می کنند.
همچنین این روغن در مقابله با کلسترول بالا مفید می باشد. در حقیقت، روغن نارگیل حاوی چربی های اشباع شده طبیعی است که میزان کلسترول خوب HDL را در بدن افزایش داده، درحالیکه کلسترول بد LDL را از بین می برد.
در صورت مصرف برای پوست، مالیدن آن بعنوان مرطوب کننده به پوست بلافاصله پس از استحمام بیشترین فایده را دارد.

منبع: