تحقیق جدید نشان می دهد؛ رژیم غذایی چرب به بینایی سالمندان لطمه می زند

آنی غذا: تحقیق جدید نشان میدهد رژیم غذایی سرشار از گوشت قرمز و غذاهای چرب می تواند عامل كاهش قوه بینایی در سالمندان باشد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، پژوهشگران دانشگاه بافالو نیویورك آمریكا دریافتند افرادی كه عمدتاً دارای رژیم غذایی غربی هستند سه برابر با بروز مشكلات چشمی در رابطه با آن نظیر دژنراسیون ماكولا وابسته به سن روبرو هستند.«امی میلن» سرپرست تیم تحقیق، در این زمینه می گوید: تغذیه برای قوه بینایی بسیار مهم می باشد. افراد می دانند كه رژیم غذایی بر ریسك قلبی عروقی و ریسك چاقی تأثیر می گذارد، اما عموم مردم ممكنست ندانند كه رژیم غذایی می تواند بر كاهش بینایی نیز تأثیر گذارد. دژنراسیون ماكولا وابسته به سن زمانی روی می دهد كه قسمتی از چشم موسوم به ماكولا لطمه می بیند. این مطالعه شامل حدود ۱۳۰۰ نفر بود. بیشتر افراد مبتلا به بیماری دژنراسیون ماكولا نبودند. ۱۱۷ نفر در مراحل ابتدایی این بیماری و ۲۷ نفر در مرحله نهایی آن بودند. تمامی شركت كنندگان نظرسنجی ای در مورد رژیم غذایی شأن در طول یك مطالعه ۱۸ ساله تكمیل كردند. پژوهشگران دریافتند افرادی كه بیشتر رژیم غذایی غربی داشتند بیشتر با احتمال ابتلاء به دژنراسیون ماكولا در مرحله نهایی روبرو بودند. غذاهای در رابطه با افزایش این ریسك عبارتند از گوشت های قرمز و فرآوری شده، چربی ها نظیر كره و مارگارین، لبنیات پرچرب و غذاهای سرخ شده. بگفته پژوهشگران، ایجاد التهاب ناشی از رژیم غذایی پرچرب و فشار وارده بر سلول های چشم (فشار اكسایشی) عامل احتمالی افزایش این ریسك است.

منبع: