تولید داروهای نوترکیب، تجهیزات پزشکی و لجستیک محورهای استفاده از هوش مصنوعی در هلال احمر

به گزارش آنی غذا، رئیس جمعیت هلال احمر بر حمایت همه جانبه هلال احمر از نخبگان در جهت تولید دارو و تجهیزات پزشکی، لجستیک و توسعه آموزش های مردمی اطلاع داد.
به گزارش آنی غذا به نقل از ایسنا، دکتر پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلال احمر در همایش “رویداد فناورانه توسعه هوش مصنوعی” اظهار داشت: هدف جمعیت هلال احمر جهت استفاده از هوش مصنوعی در مأموریت ها و فعالیت ها، ارتقای کیفی خدمت به مردم است.
کولیوند با اشاره به اینکه هوش مصنوعی در زمینه های متنوع ازجمله در ناوبری، رباتیک، مدیریت منابع انسانی، کشاورزی، بازی های یارانه ای و در مباحث اتومبیل رانی، رسانه های اجتماعی، بازار و بازاریابی، مسائل اقتصادی و… مورد استفاده قرار می گیرد، افزود: جمعیت هلال احمر هم اکنون در عرصه تولید اعضای مصنوعی، تولید دارو و تجهیزات پزشکی و در حوزه داروهای نوترکیب، از فناوری های هوش مصنوعی استفاده می نماید.
وی تصریح کرد: تلاش ما اینست که در مدیریت بحران، لجستیک و سایر مباحثی که در حوادث و بلایا و منابع انسانی مهم می باشد، از ظرفیتهای حوزه هوش مصنوعی استفاده نماییم. همینطور با استفاده از فناوری های هوش مصنوعی، آموزش های مردمی امدادوکمک های اولیه را توسعه داده و اثربخشی خدمات خود و میزان رضایت مندی مردم از این خدمات را افزایش دهیم.
رئیس جمعیت هلال احمر افزود: نگاه دیگر ما به توسعه لجستیک و استفاده از پهبادها، بالگردها، آمبولانس ها و خودرو های نجات است که بدانیم، از هوش مصنوعی چه استفاده ای کنیم؟ امروز با استفاده از تکنولوژی های نوین می توانیم ظرفیت ها را افزایش داده و سرعت اقدامات در بحران ها را چند برابری نماییم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر؛ کولیوند با تکیه بر این که جمعیت هلال احمر از دانش و توان نخبگان در توسعه هوش مصنوعی در تمام فعالیت ها و مأموریت های خود حمایت می کند، افزود: ما اثرگذاری خوبی در نهضت جهانی صلیب سرخ و هلال احمر داریم و بارها، طرح ها و ایده هایمان در مجمع جهانی بازخوردهای خوبی داشته و مورد استقبال قرار گرفته است؛ ازاین رو با تمام توان، ظرفیتهای خویش را در اختیار نخبگان می گذاریم تا در جهت ارتقای کیفی خدمات به مردم گامهای بلندتری برداریم.