زالی مطرح كرد؛ مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت علت شکل گیری سونامی سرطان

به گزارش آنی غذا رییس دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی اظهار داشت: شکل گیری سونامی سرطان هایی ها از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد.
به گزارش آنی غذا به نقل از مهر، علیرضا زالی، با اشاره به این که سرفصل های جدیدی در زمینه پژوهش های کاربردی در صنعت غذا درحال شکل گیری است، اظهار نمود: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور که مصوبه مجلس شورای اسلامی را دارد می تواند بعنوان نهادی مستقل در زمینه غذا اقدامات اثرگذاری در کشور داشته باشد. وی با اعلان اینکه انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، به پژوهشگران و مردم متعلق می باشد، اظهار داشت: انتظار می رود این مرکز در سطح و مقیاس ملی دیده شود. رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی اشاره کرد: باتوجه به مسائل مختلف ملی، فرهنگی، اقلیمی و اقتصادی، صنایع غذایی کشور نیازمند مداخلات و سیاست گذاری در سطح ملی است. زالی با اشاره به سیاست های ابلاغی در زمینه تغذیه از طرف مقام معظم رهبری، اشاره کرد: این مساله یکی از دستاورهای ملی و افق های بلند ترسیم شده برای رسیدن به جامعه ای ایمن و سالم از منظر تغذیه ای است. وی با اعلان اینکه باید برای تامین امنیت غذا بصورت جدی تر فعالیت نماییم، افزود: انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور باتوجه به پتانسیل های ویژه ای که دارد می تواند برنامه سیستماتیک در زمینه های علمی، پژوهشی و آموزشی در زمینه صنایع غذایی اجرا نماید. زالی، مطالبی مثل ترسیم هرم، امنیت، ایمنی و بسته های غذایی با رعایت توان اقتصادی خانوار را مورد توجه قرار داد، اضافه کرد: قاچاق مواد غذایی و غذای فاقد اصالت می تواند صدمات زیادی به سلامت مردم وارد کند. وی با اشاره به این که نگاه به غذا باید نگاهی متفاوت باشد، اظهار داشت: سونامی سرطان هایی که در دنیا درحال شکل گیری است از دالان مواد غذایی ناسالم و بی کیفیت می گذرد. زالی با اعلان اینکه فعالیت ها و پژوهش های کاربردی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور در حوزه های مختلف مثل مواد لبنی، نان، نوشابه و سایر مواد غذایی از متن جامعه استخراج شده اشاره کرد: توجه بیش از پیش به این کارهای می تواند صنعت غذا و امنیت و اصالت مواد غذایی را تضمین کند. وی با تاکید بر این که تأثیر کمبود ویتامین D بر ابتلاء به خیلی از بیماریها به اثبات رسیده است، یادآوری کرد: ارتباط کمبود ویتامین D با سرطان سینه و یا عارضه های بیماران کرونائی محرز است. بدین سبب باید ضمن تحقیقات گسترده مشکلات حوزه تغذیه با هدف کاهش بار بیماریها در دستور کار باشد. زالی اشاره کرد: تحقیقات تجمیعی و هدفمند در صنایع عذایی راهکار مناسبی برای بهبود وضعیت تغذیه در کشور است

منبع: